GTX 1050 Ti sisteme tavsiyeleriniz nelerdir?

Geçen gün aldım kullanıyorum. FSP kaliteli bir markadır ve bu fiyata bulunabilecek en iyi ürünlerden. Şu anki deneyimim ise gayet sessiz ve soğuk çalışıyor. Bir bakabilirsiniz.

Hydro serisi varken alınmaz. AHBC serisi kalitesiz ve eski bir iç yapıya sahip.

Hydro serisi varken alınmaz. AHBC serisi kalitesiz ve eski bir iç yapıya sahip.

Hocam 50 TL daha verip Hydro alabilirsiniz sizin paranız sizin seçiminiz ama ben 50 TL daha verip inanılmaz bir fark hissedebileceğinizi zannetmiyorum. Ben şu an kullanıyorum açıkcası yazdığım ürünü sıkıntısız ama siz bilirsiniz tabii :).

Buyrun :)

Hocam 50 TL daha verip Hydro alabilirsiniz sizin paranız sizin seçiminiz ama ben 50 TL daha verip inanılmaz bir fark hissedebileceğinizi zannetmiyorum. Ben şu an kullanıyorum açıkcası yazdığım ürünü sıkıntısız ama siz bilirsiniz tabii :).

Geçen gün aldım diyorsun? Yepyeni 80+ olan bir PSU varken neden o eski kalitesiz kapasitörlü PSU'yu alsın Allah aşkına. 25 TL fark var arada. Buyurun.

Dostum çünkü 25 TL'lik bir fark görebileceğimi zannetmiyorum emin olun daha kalitesiz PSU'larda kullandım yıllarca sıkıntısız çalıştı. Ama tabii Hydro almak daha mantıklı alacak olan arkadaşlar onu tercih edebilirler daha üstte dediğim gibi ne kadar içinizin rahat etmesini istiyorsanız o kadar para ödeyin :).

Dostum çünkü 25 TL'lik bir fark görebileceğimi zannetmiyorum emin olun daha kalitesiz PSU'larda kullandım yıllarca sıkıntısız çalıştı. Ama tabii Hydro almak daha mantıklı alacak olan arkadaşlar onu tercih edebilirler daha üstte dediğim gibi ne kadar içinizin rahat etmesini istiyorsanız o kadar para ödeyin :).

25 TL :D eski diyorum çok eski diyorum. Sen kullandın bir sıkıntı çıkmadı diye sorunsuz mu oldu şu an. 25 TL'ye yepyeni PSU alıyorsun işte daha ne?

25 TL :D eski diyorum çok eski diyorum. Sen kullandın bir sıkıntı çıkmadı diye sorunsuz mu oldu şu an. 25 TL'ye yepyeni PSU alıyorsun işte daha ne?

Haklısın dostum bende diyorum ki 25 TL daha versinler onu alsınlar. Ben aldım artık benim beklentim 350 TL verdiğim bir parçanın beni 2-3 sene götürmesi. Zaten eski sistemime upgrade yapmak için almıştım çok da önemsemedim. Ama memnunum o ayrı konu tabii şu konuşmayı almadan önce yapmış olsaydık bende Hydro'yu alabilirdim ne deyim :D.

Geçen gün aldım diyorsun? Yepyeni 80+ olan bir PSU varken neden o eski kalitesiz kapasitörlü PSU'yu alsın Allah aşkına. 25 TL fark var arada. Buyurun.
FSP Hydro için 80+

FSP de ise 85+ diyor hangisi doğrudur ikiside dogrumudur doğru ise 85+ almak daha mantıklı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı