FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Geçen gün aldım kullanıyorum. FSP kaliteli bir markadır ve bu fiyata bulunabilecek en iyi ürünlerden. Şu anki deneyimim ise gayet sessiz ve soğuk çalışıyor. Bir bakabilirsiniz.
Hocam 50 TL daha verip Hydro alabilirsiniz sizin paranız sizin seçiminiz ama ben 50 TL daha verip inanılmaz bir fark hissedebileceğinizi zannetmiyorum. Ben şu an kullanıyorum açıkcası yazdığım ürünü sıkıntısız ama siz bilirsiniz tabii .
FSP Hydro K 500 Serisi 80PLUS Bronze 500W Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam 50 TL daha verip Hydro alabilirsiniz sizin paranız sizin seçiminiz ama ben 50 TL daha verip inanılmaz bir fark hissedebileceğinizi zannetmiyorum. Ben şu an kullanıyorum açıkcası yazdığım ürünü sıkıntısız ama siz bilirsiniz tabii .
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum çünkü 25 TL'lik bir fark görebileceğimi zannetmiyorum emin olun daha kalitesiz PSU'larda kullandım yıllarca sıkıntısız çalıştı. Ama tabii Hydro almak daha mantıklı alacak olan arkadaşlar onu tercih edebilirler daha üstte dediğim gibi ne kadar içinizin rahat etmesini istiyorsanız o kadar para ödeyin .
Dostum çünkü 25 TL'lik bir fark görebileceğimi zannetmiyorum emin olun daha kalitesiz PSU'larda kullandım yıllarca sıkıntısız çalıştı. Ama tabii Hydro almak daha mantıklı alacak olan arkadaşlar onu tercih edebilirler daha üstte dediğim gibi ne kadar içinizin rahat etmesini istiyorsanız o kadar para ödeyin .
Haklısın dostum bende diyorum ki 25 TL daha versinler onu alsınlar. Ben aldım artık benim beklentim 350 TL verdiğim bir parçanın beni 2-3 sene götürmesi. Zaten eski sistemime upgrade yapmak için almıştım çok da önemsemedim. Ama memnunum o ayrı konu tabii şu konuşmayı almadan önce yapmış olsaydık bende Hydro'yu alabilirdim ne deyim .
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!