GTX 1050 Ti sisteme yükseltme tavsiyesi

Uğur çelik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Letgo'dan 2.el bir sistem buldum çok güzel bir sistem ve ucuz parcaları hakkında biraz araştırma yaptım ve bazı sorunlar ile karşılaştım hemen anlatayım fotoğrafını koydum ilk olarak Intel Pentium G4560 bir işlemci var ve yetersiz kalıcağını düşünüyorum fazla uçmadan bunun yerine 4 çekirdekli bir işlemci olmasını istiyorum ama çok pahalı olmasın 4K gibi bir bütcem var 3K sına bu sistemi alacağım. Geri kalan 1 k ya monitör ve ekipmanları alacağım bu işlemciyi satıp almayı planlıyorum ve 2. olarak MSI 1151 h 110M Pro VD anakart çok kötü bir anakart bunu değiştirip işlemci ve RAM'i yükseltmeyi planlıyorum. Bunun yerine daha iyi bir fiyat performans anakart ve 3. olarak PSU baktım ve çok güvenilir olmayan bir PSU olduğunu gördüm. Bunun yerine güvenilir ucuz bir PSU tavsiyesi alabilir miyim ve kasa sorun olursa sizin önerilerinize satıp uzay montajı yapmayı planlıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210312_003214_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_20210312_003214_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 49
Bence istediklerinizi yapmaya bütçeniz yetmeyecektir. Ekran kartı hariç hemen hemen her parça değişiyor. Ekstra 1k yetersiz gelecektir, uğraştığınıza da değmez. 4k'lık bir ikinci el sistem almayı düşünmez misiniz ?

Bence istediklerinizi yapmaya bütçeniz yetmeyecektir. Ekran kartı hariç hemen hemen her parça değişiyor. Ekstra 1K yetersiz gelecektir, uğraştığınıza da değmez. 4K'lık bir ikinci el sistem almayı düşünmez misiniz?

Ama monitör almaya param yetmez 1050 Ti iyi bir kart onu kaçırmak istemiyorum bu sistem iyi geldi çünkü diğer monitör ve ekipmanları da 2. el almayı düşünüyorum olmazsa ilk olarak PSU sonra diğerlerine getiririm sırayı kaynak bulduğumda çünkü PSU'yu değiştirmezsem sistem çöp olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı