GTX 1050 Ti sistemin kaç TL ederi var?

Shinichi_Izumi

Femtopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti.
i3 9100F.
256 GB SSD.
16 GB RAM

Sizce kaç para ederi vardır ürünü satmayı düşünüyorum fakat karar veremedim Param Güvende ile satacağım.

6000 - 8000 arasına bu tarz ikinci el bilgisyarlar var fakat fiyat çok değişken. Bence 8000TL yaz gelen pazarlıkları düşünürsün.

GTX 1050 Ti.
i3 9100F.
256 GB SSD.
16 GB RAM.

Sizce kaç para ederi vardır ürünü satmayı düşünüyorum fakat karar veremedim Param Güvende ile satacağım.

Bende de buna benzer bir sistem var.
GTX 1050 Gaming X
Ryzen 3 1200.
16 GB DDR4 RAM.
512 GB HDD.
120GB SSD.
ASUS Prime A320M-F

Bana bu sistem için gecen sene fiyata 3K falan vermişlerdi.

6000 - 8000 arasına bu tarz ikinci el bilgisyarlar var fakat fiyat çok değişken. Bence 8000TL yaz gelen pazarlıkları düşünürsün.

Şu an 6500 alacak şekilde satıyorum. Kozmetik olarak yan cam kasasında çatlak var onun dışında bakımları yapıldı.

Hocam fiyattan bağımsız kesinlikle param güvende ile satma. Param güvende hizmetinde alıcıysan sıkıntı pek yok ama satıcıysan başın ağrır. Piyasada insanlıktan yoksun çok fazla tip var, alırlar içinden parçayı söker geri gönderirler, sonra THH ile uzun süre uğraşıp durursun.

Şansımı deneyecegim fiyat nasıl sizce çünkü satıp kendime yeni bir sistem almayı düşünüyorum.

Şansımı deneyecegim fiyat nasıl sizce çünkü satıp kendime yeni bir sistem almayı düşünüyorum.
Fiyat olarak 6-7 bandında gayet iyi bence fakat dediğim gibi aklında bulunsun illa da kullanacağım diyorsan dikkatli ol kendi malının peşine düşürmesinler.

Deneyeceğim derken "param güvende"den bahsediyorsan kesinlikle uzak durmanı öneririm çünkü yalnızca alıcının haklarını koruyan bir sistem ve satıcı için hiçbir güvence yok. Ekran kartı ve işlemcimi param güvende ile ayrı ayrı satmıştım. Param hesaba yatana kadar ecel terleri döktüm. Kargoda parçaya bir şey olursa sorumlusu sizsiniz, şubede buna dair imza attırıyorlar. Yani kargo firması sorumluluk almıyor. Kargoda parçaya bir şey olmaz da alıcının elinde bozulursa "bana bozuk geldi" diyerek iade etme hakkına da sahip. Hatta hiçbir sebep göstermeksizin ürün karşı tarafa ulaştıktan sonraki 48 saat içerisinde iade oluşturup geri gönderebiliyorlar. Mesela işlemcimin %100 çalıştığına emin olmama, test görüntüleri yollayıp ondan sonra kargolamama rağmen sattığım çocuk ürün bozuk dedi (yanlış montaj yüzünden işlemciyi çöp etmiş). Ekran kartında ise sattığım eleman kargodan önce günde defalarca arayıp "kargoya çabuk verir misin, üni öğrencisiyim acil lazım" falan diyerek rahatsız ediyordu. Kart elemana ulaştıktan sonra sadece 2 kez mesaj attım ve yanıt alamadım. 3. kez mesaj attığımda ise beni engellemiş olduğu için mesajım iletilmedi Bonus hikaye olarak kuzenim de ekran kartı sattı ve adam ekran kartı kutusunun üzerinde bant olduğu gerekçesiyle iade etti. Ki bunlar iyi haller bile. Parçayı bozup yollayanlar mı dersin. Parçayı bozuğuyla değiştirip sağlamına çöken mi dersin. Her tip var. Diyeceklerim bu kadar.

Ha konumuza dönersek sisteminin ederi aşağı yukarı 8000TL.

Moralim bozuldu.

Moralim bozuldu.
Hocam ben de söyledim ya boşuna söylemedim kesinlikle param güvende ile satma diye, sonuçta bana veya uyaran diğer arkadaşa giren çıkan olmaz ama günümüzde bilgisayarların ve donanımların fiyatları maalesef belli, sonrasında üzülmeyin diye söylüyoruz biz de. Mümkün mertebe param güvende olmadan yaşadığınız şehirde elden satmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…