GTX 1050 Ti sistemin kaç TL ederi var?

Mart 2025'de 8000 liraya 1650Super-10100F-16GB RAM-480GB SSD'li sistem aldım. Bu fiyatı referans alıp kendi sistemine aşağı yukarı bir değer biçersin. Onun dışında ben de direkt yüz yüze satış yapmanı tavsiye ederim. Param güvende adı gibi sadece alıcının parasının güvende olduğu bir sistem. Satıcının malım güvende diyebileceği bir garantisi hiç yok. İnternette neler neler görüyoruz. Elindeki bozuk maldan kurtulmak için aynı modelin sağlamını sipariş eden, sonrasında sağlamı alıp bozuk olanı geri iade verenler çok var. Şimdiye kadar iki sistem, iki işlemci, bir ekran kartı, iki ram, bir monitör sattım. Hepsini elden verdim. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Direkt sistemini evinde test ettir alıcıya. Çalıştığından emin olunca alıp gitsin.

Hocam fiyattan bağımsız kesinlikle Param Güvende ile satma. Param Güvende hizmetinde alıcıysan sıkıntı pek yok ama satıcıysan başın ağrır. Piyasada insanlıktan yoksun çok fazla tip var, alırlar içinden parçayı söker geri gönderirler, sonra THH ile uzun süre uğraşıp durursun.

Ben Param Güvende ile PS5 aldım 3 gün kullanıp yolladım sonra Xbox X aldım onu da 2 gün kullanıp yolladım bayağı iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı