GTX 1050 Ti ve 16 GB RAM PC alınır mı?

Evet, konuyu açan arkadaşımız hangi oyunları oynamak istediğini belirtseydi daha net yorum yapardım.

Şu an çok oynanan ve son çıkan popüler oyunları herkes oynamak istediği için buna göre yazdım.

Mesela bende arkadaşlarla GTA V The Forest oynamak istiyorum ama The Forest en düşük ayarlar 640x480 60 FPS anca görüyor GTA V 40 FPS :D en iyisi para biriktirip piyasanın düzelmesini beklemek.

Sisteminiz nedir?

Hocam HD 7850 vardı 2.el almıştım bozuldu 3 güne sonradanda fırınlama yaparak kullandım ama sonunda fırınlamada işe yaramadığı için eski karta döndüm. HD 6570 Xeon X3440 8 GB 2x4 DDR3 1333 MHz RAM. İşlemci ve RAM yetiyor fakat ekran kartı sorun benim de.

Hocam HD 7850 vardı 2.el almıştım bozuldu 3 güne sonradanda fırınlama yaparak kullandım ama sonunda fırınlamada işe yaramadığı için eski karta döndüm. HD 6570 Xeon X3440 8 GB 2x4 DDR3 1333 MHz RAM. İşlemci ve RAM yetiyor fakat ekran kartı sorun benim de.

Allah kolaylık versin hocam. 😀

3700'e RX550 i3 10100F 8 GB RAM BIOSTAR H410 250 SSD aldım mutluyum yok o kart çöp yok bu kart leş diye boş beleş laf yapmayın adam alacaksa bile hevesini kursağında bıraktınız. Bro ben bu sistemle Rainbow6 GTA 5 Valorant CS LoL ETS Payday2 PES2021 Forest oynadim hiçbirinde beni üzmedi bu oyunlarin seviyesinde oyunlar oynayacaksan alabilirsin.

3700'e RX550 i3 10100F 8 GB RAM BIOSTAR H410 250 SSD aldım mutluyum yok o kart çöp yok bu kart leş diye boş beleş laf yapmayın adam alacaksa bile hevesini kursağında bıraktınız. Bro ben bu sistemle Rainbow6 GTA 5 Valorant CS LoL ETS Payday2 PES2021 Forest oynadim hiçbirinde beni üzmedi bu oyunlarin seviyesinde oyunlar oynayacaksan alabilirsin.
2013 yılında çıkan Payday 2 gibi oyunlar referans olmamalı. 2022 yılına yaklaştık.

Arkadaşlar 1050 Ti sistem alan adamın her dakika RDR2 Cyberpunk falan oynadığını zannediyor sanırım.
Onlara göre GTA 5 oyun değil...
Buradaki konu oyun değil, parayı verimli kullanamamak. 5000 liralık bütçesi olan adam 1050 Ti alınır mı diyor ve siz de alınır diyorsunuz. Ağır oyun oynamıyorsa 1050 Ti da almasın gitsin APU alsın sizin mantığınıza göre?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı