GTX 1050 Ti ve AMD Ryzen 3 Sistem Toplama

Lastmanjoel

Hectopat
Daha fazla  
  • ASUS PRIME B350M-K AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart
  • AMD Ryzen 3 1200 Soket AM4 + Wraith Soğutucu 3.1GHz-3.4GHz 8MB 65W 14nm İşlemci
  • ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
  • GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit RAM
  • Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk
Böyle bir sistem topladım. Parçaları uyumlu mu, nasıl bir performans alırım? Her türlü öneriye açığım
Screenshot_2017-12-06-19-28-18.png

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba.

Ekran kartını Asus yerine Inno3D yahut Palit gibi markalardan da alabilirsiniz. 10 yıllık üreticiler onlar da. Ayrıca RAM'i 2*4 GB alın. İşlemci OC işlemcisi değil. A320 anakartta alınabilir.

Sistem güzel,ama zorunlu değilse Vatan'dan almanızı tavsiye etmem zira fiyatları fazla şişiriyorlar. Kasa elinde yoksa MasterBox Lite 5 600W tavsiye ederim. Eğer internetten alabilirsen Phanteks P400+Evga 650 BQ/GQ tavsiye ediyorum.

Öncelikle merhaba.

Ekran kartını Asus yerine Inno3D yahut Palit gibi markalardan da alabilirsiniz. 10 yıllık üreticiler onlar da. Ayrıca RAM'i 2*4 GB alın. İşlemci OC işlemcisi değil. A320 anakartta alınabilir.
Bu konularda pek bilgili değilim rica etsem biraz açıklayabilir misiniz.Neden 2*4 ram almalıyım?Asus ekran kartı yerine neden başka marka almamı önerdiniz? bide işlemcinin oc olmaması nasıl bir sorun olur?

Sistem güzel,ama zorunlu değilse Vatan'dan almanızı tavsiye etmem zira fiyatları fazla şişiriyorlar. Kasa elinde yoksa MasterBox Lite 5 600W tavsiye ederim. Eğer internetten alabilirsen Phanteks P400+Evga 650 BQ/GQ tavsiye ediyorum.
Hangi siteden almamı önerirsiniz? Bir de bu parçalar birbirine uyumlu mu topladığımda sıkıntı yaşar mıyım

Bütçe varsa anakartı değiştirmeni tavsiye etmem ve sakın RAMleri 2*4 GB alma anakartın zaten 2 tane RAM slotu var şimdi 1*8 ile idare et ilerde bir 8 daha ekle. Ama arkadaşın ekran kartı konusunda dediğine katılıyorum tabi internetten alma şansın varsa.

Bu konularda pek bilgili değilim rica etsem biraz açıklayabilir misiniz.Neden 2*4 ram almalıyım?Asus ekran kartı yerine neden başka marka almamı önerdiniz? bide işlemcinin oc olmaması nasıl bir sorun olur?
Ben açıklıyım Ryzen işlemciler dual kit RAM ile daha performanslı çalışmaktadır.
İşlemci O.C edilebilir.
Ekran kartı olarak GTX1050 Ti modelleri hemen hemen aynı performansı vermekte bu yüzden ucuz olanı almanızı tavsiye etmiş.

Bütçe varsa anakartı değiştirmeni tavsiye etmem ve sakın RAMleri 2*4 GB alma anakartın zaten 2 tane RAM slotu var şimdi 1*8 ile idare et ilerde bir 8 daha ekle. Ama arkadaşın ekran kartı konusunda dediğine katılıyorum tabi internetten alma şansın varsa.
Peki bana güç kaynağı ile birlikte bi kasa önerebilir misiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı