GTX 1050 Ti ve FX 6300 sistem uyumu

• Konuyu başlatan TheGG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.010

TheGG

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 1-2 günde ikinci el olarak GTX 1050 Ti alacağım. Kafamda 1-2 soru var. Eğer bu kartı alırsam sisteme uymama gibi durumu vs. söz konusu olabilir mi? Darboğaz yaşanır mı? 3-5 video izlediğim kadarıyla PC'yi zorlayan oyunlarda darboğaz yaptığını görmedim.

Alcağım Ekran Kartı:

Sistemim:
Anakart: M5A78L-M/USB3
İşlemci: AMD FX 6300 6 Core.
RAM: 4 GB 1333MHz G.Skill + 4 GB 1333MHz Samsung.
PSU: 500 Watt Gigabyte.

İstediğiniz herhangi bir bilgi olursa atabilirim.

Merhaba arkadaşlar. 1-2 günde ikinci el olarak GTX 1050 Ti alacağım. Kafamda 1-2 soru var. Eğer bu kartı alırsam sisteme uymama gibi durumu vs. söz konusu olabilir mi? Darboğaz yaşanır mı? 3-5 video izlediğim kadarıyla PC'yi zorlayan oyunlarda darboğaz yaptığını görmedim.
Sistemim:
Anakart: M5A78L-M/USB3
İşlemci: AMD FX 6300 6 Core.
RAM: 4 GB 1333MHz G.Skill + 4 GB 1333MHz Samsung.
PSU: 500 Watt Gigabyte.

İstediğiniz herhangi bir bilgi olursa atabilirim.
Darboğaz olur.Bizzat kendim kullandım sistemi.

Az sayıda çekirdeğe yüklenen oyunlarda darboğaz yapar. Kullanabilirsiniz tabii, uyum sorunu olmaz.

Darboğaz olur.Bizzat kendim kullandım sistemi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1615568286110.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1615568377855.png

Eki Görüntüle 919123

Eki Görüntüle 919124

daha dün sattım pc yi .d?

@tahademir bu durumda ne yapmam gerekiyor? FX 6100 ile GTX 1050 Gaming X kullanıyorum, karşılaştırmak pek doğru olmaz fakat bu sistemde de bir darboğaz yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı