GTX 1050 Ti ve i3 6100 Sistem Ne Kadara Satılır?

Monitör dahil ikinci el bir bilgisayar lazım bana da. Üyeler fiyat hakkında fikrini belirtsin. Uygun gelirse talip olurum, sen de istersen tabii.
Dostum eğer 3200 verirsen anlaşırız yurtta kalacağım için laptop arayışlarına girdim 3200 e benim ayarımda bir bilgisayar buldum eğer alırsan yanında 250 liralık Wifi adaptörü de vereceğim .
Sıfır parçalara Sahibenden sitesinden bakarsan 2000-3000'e bile toplarsın.
Evet onu ben de düşündüm kardeşim
Evet onu sonradan fark ettim özür dilerim fakat Sahibinden de daha ucuza satılıyor bu parçalar.

ama her parçanın çalışacağı garantisi yok . 5-6 adamla uğraşmak toplamak parçaları tek tek temin etmektense tek adamla uğraşıp çalışan toplanmış garantisi olan bir kasa almak bence daha mantıklı.

Ekipman var bende. Tek ihtiyacım monitör+kasaydı. Fiyat bana fazla geldi :/ İyi satışlar dilerim.
eyw hocam rica ederim
Ekipman var bende. Tek ihtiyacım monitör+kasaydı. Fiyat bana fazla geldi :/ İyi satışlar dilerim.
bir de hocam size ne kadarlık lazım tanıdıklarım da satıyor en azından bilgisayar güvendiğimiz birinin eline gider :) .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı