GTX 1050 Ti ve i3 7100 sistem düşük GPU kullanımı sorunu

OnurYapıcı

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski bir bilgisayarım vardı. Müthiş bir hevesle yeni bilgisayar topladım onda da böyle bir sıkıntı var. Lütfen bir el atın, hiçbir forumda düzgün bir şey bulamadım. Aynı şeyi yaşayıp cozen varsa yardım etsin lütfen. Sistemim;

• Zotac GTX 1050 Ti OC Edition
  • 8 GB RAM
  • i3 7100
  • H110M Pro VD Plus

Sıkıntım CS:GO ve diğer oyunlarda düşük GPU kullanımı. GPU kullanımı hep 30'larda. Şimdi darboğaz diyeceğim ama bu PC benzeri toplayan çok fazla insan var ve hiçbirinde darboğaz olmuyor. Lütfen bir şeyler önerin, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eski bir bilgisayarım vardı. Müthiş bir hevesle yeni bilgisayar topladım onda da böyle bir sıkıntı var. Lütfen bir el atın, hiçbir forumda düzgün bir şey bulamadım. Aynı şeyi yaşayıp cozen varsa yardım etsin lütfen. Sistemim;

• Zotac GTX 1050 Ti OC Edition
  • 8 GB RAM
  • i3 7100
  • H110M Pro VD Plus

Sıkıntım CS:GO ve diğer oyunlarda düşük GPU kullanımı. GPU kullanımı hep 30'larda. Şimdi darboğaz diyeceğim ama bu PC benzeri toplayan çok fazla insan var ve hiçbirinde darboğaz olmuyor. Lütfen bir şeyler önerin, şimdiden teşekkürler.

Ekran çözünürlüğü nedir?

Çözünürlük arttırarak dener misin? Ayrıca CS:GO daha çok işlemciden kullanıyor diye duydum. Sonuç olarak GPU kullanımı normal gibi görünüyor tahminimce çözünürlüğün düşük. Eğer İnternetten i3 7100 gtx 1050ti CS:GO fps performansına bakarsan oyunun çözünürlüğü 1080p'dir. Çözünürlük yüksek olduğu sırada oyun daha çok performans harcadığı için ekran kartına biraz daha fazla iş yap diyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı