Valorant'a girdigim anda epilepsi nöbeti yazan yerde PC kendini resetliyor (CS:GO, ETS, LoL) gibi oyunlarda kapanmıyor, sadece Valorant'ta sıkıntı yaşıyorum.
Sistem özellikleri.
MSI 1050 Ti Gaming X.
Intel i3-9100F.
8 GB RAM.
MSI H310 M PRO-vb.
Valorant zaten sıkıntılı bir oyun. Mesela ilk çıktığından beri çözünürlüğümü değiştiremiyorum. Son birkaç haftadır da ekran kartı hatası alıyorum. Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir.
Valorant'a girdigim anda epilepsi nöbeti yazan yerde kendini resetliyor (CS:GO, ETS, LoL) gibi oyunlarda kapanmıyor, sadece Valorant'ta sıkıntı yaşıyorum.
Sistem özellikleri.
MSI 1050 Ti Gaming X.
Intel i3-9100F.
8 GB RAM.
MSI H310 M PRO-vb.
Xigmatek EN40698 400W X-POWER X-Calibre 230V CE 80Plus Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Xigmatek EN40698 400W X-POWER X-Calibre 230V CE 80Plus Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Valorant zaten sıkıntılı bir oyun. Mesela ilk çıktığından beri çözünürlüğümü değiştiremiyorum. Son bir kaç haftadır da ekran kartı hatası alıyorum. Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir.
Valorant zaten sıkıntılı bir oyun. Mesela ilk çıktığından beri çözünürlüğümü değiştiremiyorum. Son birkaç haftadır da ekran kartı hatası alıyorum. Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir.