Çözüldü GTX 1050 Ti ve i5 10400F sistem aniden kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yalın5

Decapat
Daha fazla  
Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz, ~2.9GHz
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti DirectX 12.

Herkese iyi Sosyaller, yukarıda bazı özelliklerini belirttiğim masaüstü sistemim yaklaşık 1 hafta önce bir anda kasmaya ve donmaya başladı ve nedenini bir türlü çözemedim. NVIDIA'nın sürücü güncellemesini yaptıktan sonra kasmaya başladı tam olarak ancak eski sürücüye hatta sürücülere döndüğümde yine bir değişiklik olmadı. Procees Explorer ile bilgisayarı taradığımda ise herhangi bir virüse veya potansiyeline rastlamadım sorun ne olabilir bununla ilgili fikri olan var mı? Ha bir de Hard Disk Sentinel ile SSD mi kontrol ettiğimde şöyle bir yazıyla karşılaştım:

"Disk yüzeyinde 1 bozuk sektör var. Bu sektörlerin içerikleri boş alana taşındı.
Aygıta yazma sırasında 1 hata bildirildi."

Sorunun bu yazıyla alakalı herhangi bir alakası olabilir mi?

Çözüm
Hocam DDU ile bir dener misiniz?

DDU ile sürücüyü kaldırdığımda ve geri indirdiğimde aynı şekil devam ediyor hocam.

SSD ile ilgili bazı veriler.

Selamlar sorunu çözmek için bir video izleyip sistem yapılandırmasından işlemci sayısını tikleyip sayıyı maksimum değere çekmiştim. Az önce tiki kaldırıp yeniden başlattığımda sorun çözüldü.
hocam ddu ile bir dener misiniz?

Hocam DDU ile bir dener misiniz?

DDU ile sürücüyü kaldırdığımda ve geri indirdiğimde aynı şekil devam ediyor hocam.

SSD ile ilgili bazı veriler.

Selamlar sorunu çözmek için bir video izleyip sistem yapılandırmasından işlemci sayısını tikleyip sayıyı maksimum değere çekmiştim. Az önce tiki kaldırıp yeniden başlattığımda sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bendede sizinkine benzer bi problem var yardımcı olur musunuz aniden donmaya başladı lolde mesela 30 FPS alıyor CPU kullanmıyor bellek kullanıyor

Hocam bendede sizinkine benzer bi problem var yardımcı olur musunuz aniden donmaya başladı lolde mesela 30 FPS alıyor CPU kullanmıyor bellek kullanıyor
Hocam yakın zamanda benim gibi sürücü güncellemesi fln yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…