GTX 1050 Ti ve i5-3470 GTA 5 Online Düşük FPS

Kutay Karadağ

Decapat
Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz gibi GPU 35-40 CPU 65-70 bu nedir yani?
Aylarlar en düşükte bir de darboğaz yapacak bir sistemim de yok. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
Muhtemelen ayarları yükselt GPU'yu tam kullan diceksiniz ama ayarları yükseltince de 60 olmuyor yine 60'lardan düşüyor yani yok bulamadım. Her şeyim doğru ve oyun orijinal.

Sistemim:
  • GTX 1050 Ti
  • i5 3470
  • ASUS sabertooth Z77
  • 16 GB RAM
  • 650 volt PSU
Abi ısınma gibi bir sıkıntı yok, ortalama 70 derece sıcaklık, darboğaz da yapmıyor. Kasayı 2 gün önce formatladım format attıgım günde kasayı açıp temizledim. Daha 1 yıllık kasa zaten. NVIDIA driverler güncel. Nasıl bir ayar çekmem lazım bu sıkıntıyla uğraşan çok fazla kişi var bu forum da hem de onlar için cevap olur.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylarlar en düşükte bir de darboğaz yapacak bir sistemim de yok. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.
Muhtemelen ayarları yükselt GPU'yu tam kullan diceksiniz ama ayarları yükseltince de 60 olmuyor yine 60'lardan düşüyor yani yok bulamadım. Her şeyim doğru ve oyun orijinal.

Sistemim:
  • GTX 1050 Ti
  • i5 3470
  • ASUS sabertooth Z77
  • 16 GB RAM
  • 650 volt PSU
Abi ısınma gibi bir sıkıntı yok, ortalama 70 derece sıcaklık, darboğaz da yapmıyor. Kasayı 2 gün önce formatladım format attıgım günde kasayı açıp temizledim. Daha 1 yıllık kasa zaten. NVIDIA driverler güncel. Nasıl bir ayar çekmem lazım bu sıkıntıyla uğraşan çok fazla kişi var bu forum da hem de onlar için cevap olur.

Eki Görüntüle 432998
Oyun geçen yazdan beri aldığı güncellemelerle bozulmuş diyebilirim. Bende arkadaşımla geçen yaz yüksek ayarlarda oynuyordum oyunu. Şimdi ise kaplama sorunu ile baş başa kaldım. Yüksek hızlara çıktığımda kaplamalar siliniyor. Ama kare düşüşü yaşamıyorum. Texture kısmı yok oluyor havada gidiyormuş gibi oluyor.

Sistemim:
  • GTX 1050 Ti
  • i5 3470
  • ASUS sabertooth Z77
  • 16 GB RAM
  • 650 volt PSU

Eki Görüntüle 432998
İşlemcin düşük ayar arttırman gerekirken ayar kısıyorsun bu yüzden sorun yaşıyorsun. Şehrin kalabalıklığını düşür sadece.

Oyunu fullscreen yapıp vSYNC açıp dener misin ?
Abi zaten fullscreen oynuyorum fotoğraf almak için pencereye geçtim vsync açınca da bir fark olmuyor abi ya başka bir yöntemi yokmu
İşlemcin düşük ayar arttırman gerekirken ayar kısıyorsun bu yüzden sorun yaşıyorsun. Şehrin kalabalıklığını düşür sadece.
Abi ayar arttırınca da şöyle bir sıkıntı var gpu yani ekran kartı tamam tam verim veriyor 97 99 arası kullanıyorum da bu seferde fps yine aynı 60 ı geçemiyorim ayarlar yüksek olduğundan e düşürünce de gpu kullanımı düşüyor kısır döngüye girdim bi el at lütfen ince ayarını mı bulmam lazım ne yapmam lazım ya

Abi zaten fullscreen oynuyorum fotoğraf almak için pencereye geçtim vsync açınca da bir fark olmuyor abi ya başka bir yöntemi yokmu

Abi ayar arttırınca da şöyle bir sıkıntı var gpu yani ekran kartı tamam tam verim veriyor 97 99 arası kullanıyorum da bu seferde fps yine aynı 60 ı geçemiyorim ayarlar yüksek olduğundan e düşürünce de gpu kullanımı düşüyor kısır döngüye girdim bi el at lütfen ince ayarını mı bulmam lazım ne yapmam lazım ya
Monitörün kaç Hz? Eğer 60Hz bir monitöre sahipsen zaten 60FPS üstü almanın bir anlamı yok. Kaldı ki elindeki işlemciyle 60FPS alıyorsan ne güzel işte. Akıcı bir oyun deneyimi yaşıyorsun demek oluyor bu. Ha 144Hz monitörün varsa zaten el mecbur işlemcini yükseltmen gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı