GTX 1050 Ti ve i5 7500 Sistem Yükseltme

ParaDelta7

Femtopat
Mevcut sistemim.
MSI B250 GAMING PRO
Corsair 2x8 2400MHz RAM
Samsung 60Hz monitör.
MSI 1050 Ti ekran kartı
i5-7500 işlemci.

Ek olarak anakart B450 almayı düşünüyorum marka için yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ağustos'un ortalarına kadar bu sistemle yalnızca ekran kartı değişmiş vaziyette idare edip daha sonra işlemci ve anakart almayı düşünüyorum, elimde ki ekran kartı işlemci ve anakartı satıp.

Son düzenleyen: Moderatör:
B450 almayı düşünüyorsanız bunu öneririm.

Eğer 1050 TI satabilirseniz onun yerine RX kartlar bakmanızı öneririm.

O.C. yapacaksanız asus tuf atx modelini almanızı tavsiye ederim fiyatı 870 lira. O.C. yapmayacaksanız ve normal bir b450 istiyorsanız gigabyte ın s2h modelini almanızı tavsiye ederim. Paranız varsa da 1200 tl ye b550 anakart almanızı tavsiye ederim.

Hocam ben pek anlamadım. B450 AMD anakartı, siz şimdi tam olarak ne istiyorsunuz. Sadece ekran kartı mı? Bütçe nedir?

Mevcut sistemim.
MSI B250 GAMING PRO
Corsair 2x8 2400MHz RAM
Samsung 60Hz monitör.
MSI 1050 Ti ekran kartı
i5-7500 işlemci.

Ek olarak anakart B450 almayı düşünüyorum marka için yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ağustos'un ortalarına kadar bu sistemle yalnızca ekran kartı değişmiş vaziyette idare edip daha sonra işlemci ve anakart almayı düşünüyorum, elimde ki ekran kartı işlemci ve anakartı satıp.

Ayrıca 2600 almak yerine r3 3100 de alabilirsin. Sanırım 1 tık önde olması lazım. Daha ucuz. Asus tuf ile de o.c. yapmak istiyorsanız yüksek değerlere çıkabilirsiniz (minimum 120 tdp değerli işlemci soğutucunuz varsa :))

Anakart olarak B450M S2H alınabilir.
İşlemci bakımında piyasada bulmak zor lakin R5 1600 AF veya R5 2600 olabilir.
Bütçeniz yüksek ise R5 3600 öneririm.
Ekran kartı bakımından 1660S veya RX 5600XT gibi kartlar düşünülebilir.
RAM'ler Ryzen bir sistem için düşük illa ki OC etmeli veya yenisini almalısınız.
Ayrıca 2600 almak yerine R3 3100'de alabilirsin. Sanırım 1 tık önde olması lazım. Daha ucuz. ASUS TUF ile de o.c. Yapmak istiyorsanız yüksek değerlere çıkabilirsiniz (minimum 120 TDP değerli işlemci soğutucunuz varsa :))

R5 2600 karşı 3100 önermek mi?
😂😂

Hocam ben pek anlamadım. B450 AMD anakartı, siz şimdi tam olarak ne istiyorsunuz. Sadece ekran kartı mı? Bütçe nedir?
ekran kartı, anakart ve işlemci istiyorum ekran kartına kesin karar verdim anakartta b450 olmasına karar verip markasına karar veremedim işlemci konusu ise r5 2600 kötü olur mu olmaz mı

O.C. Yapacaksanız ASUS TUF ATX modelini almanızı tavsiye ederim fiyatı 870 lira. O.C. Yapmayacaksanız ve normal bir B450 istiyorsanız Gigabyte'ın S2H modelini almanızı tavsiye ederim. Paranız varsa da 1200 TL'ye B550 anakart almanızı tavsiye ederim.

B550'ye para yatırmak biraz saçmalık olur diye düşünüyorum. Sonuç olarak AMD bir sonraki işlemcilerinde soket değiştirecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı