Sistem toplarken belli bir noktada tıkanıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi belki bir de anakartı ve RAM'i seçebiliyorum ama gerisi gelmiyor. Güç kaynağı, kasa seçimi ve soğutma (işlemci soğutma) gibi mevzularda patlıyorum. Ben seçtiğim bileşenleri buraya yazayım. Sizlerden ilk önce bu bileşenlerin birbirleriyle uyumu hakkında yorum alayım daha sonra ise güç kaynağı vs konularda eklemeler yapmanızı rica edeceğim...
Not: Bileşenleri genelde güncel şekilde ama bir o kadar da mütevazi seçme taraftarıyım. Örneğin 16 GB RAM'e ihtiyaç duyan biri değilim. Benim seçtiğim bileşenler belki uyumlu olmayabilir. Acemi sayılırım. Şaşırtmasın.
Not: Bileşenleri genelde güncel şekilde ama bir o kadar da mütevazi seçme taraftarıyım. Örneğin 16 GB RAM'e ihtiyaç duyan biri değilim. Benim seçtiğim bileşenler belki uyumlu olmayabilir. Acemi sayılırım. Şaşırtmasın.
- Anakart: Asus PRIME B250M-K Intel B250 2400MHz DDR4 Soket LGA1151 mATX Anakart
- Ekran kartı: MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı GTX 1050 TI 4GT OC
- İşlemci: Intel Kaby Lake Core i5 7400 3.0GHz 6MB Cache LGA1151 İşlemci
- RAM: Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 Ram BC-CMK8GX4M1A2400C16R
Son düzenleyen: Moderatör: