GTX 1050 Ti ve i7-3770 Donma Sorunu

AhmetUçar333

Hectopat
Ekran kartı %99
İşlemci %20
Darboğaz var sanırım.

HDTune ile tarattım error çıkmadı foto koydum.
Ekran kartı driver güncel.
Memtest86 ile RAM tarattım eror çıkmadı.
i7 3770 3.4 GHz
RAM 8 GB
Ekran kartı 1050 Ti ASUS

PUBG oynarken bi yer bakınca ya da LOL'de bir saniye donuyor.

BIOS ayarları default, bir tek EIST ve Intel Turbo Boost kapattım onlar darboğaz yapıyormuş diye duydum.

MSI Afterburner değerleri LOL dk 5'te çekilmiştir en düşük ayarlarda bile drop yiyorum.

Dosya Ekleri

• pop.PNG
    pop.PNG
    27,9 KB · Görüntüleme: 211
  • akk.PNG
    akk.PNG
    12,1 KB · Görüntüleme: 183
Kart kullanımı yukarıda %99 yazılmış ama fotoda %3 işlemci kullanımı %13 ben mi yanlış gördüm eğer değerler böyle ise güç kaynağında bir problem olabilir en az 500W PSU olması lazım

Direk ben size fotoğraf attım arkadaşlar vatandaki adam 400watt sıkıntı olmaz demişti
Kart kullanımı yukarıda %99 yazılmış ama fotoda %3 işlemci kullanımı %13 ben mi yanlış gördüm eğer değerler böyle ise güç kaynağında bir problem olabilir en az 500W PSU olması lazım
sadece lol de öyle pubg fotosu bu fps iyi ama drop yiyiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0495.jpg
    IMG_0495.jpg
    653,9 KB · Görüntüleme: 124
  • pubggggggg.PNG
    pubggggggg.PNG
    25,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
PUBG donma sebebi Tab basılıyken “Karakter İşlemesi” seçeneğinin aktif olmasıdır. Saliselik droplara sebep olur. Onu kaldırınız. LOL için bir şey diyemeyeceğim, garip değer gerçekten. PSU ile alakalı olma ihtimali yüksek.

Pubg oyunu için 8 gb ram yeterli değil bildiğim kadarıyla aynı sistemi kullanıyorum ram eklemesi yaptım ve şu ana kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım lol de ki sıkıntı için herhangi bi bilgim yok

Pubg oyunu için 8 gb ram yeterli değil bildiğim kadarıyla aynı sistemi kullanıyorum ram eklemesi yaptım ve şu ana kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım lol de ki sıkıntı için herhangi bi bilgim yok
Hocam bu sorunu halletme için ne yapmam lazım. Kimse düzgün bişey yazmadı biri RAM yazdı biri güç kaynağı dedi bu gidişle bana yeni bilgisayar aldırcaklar yardım edin arkadaşlar

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı