GTX 1050 Ti ve i7 7700K Rainbow Six Siege Düşük FPS

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 604
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, MSI GTX 1050 Tİ AERO, İntel İ7 7700K işlemcili bir bilgisayarım var. Oyunda takılmalar yaşıyorum, mesela oyuna giriyorum lobi bulacağım oyun takılıyor, oyuna girince daha da içler acısı. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
sıcaklık değerlerini bir kontrol et bakalım oyun anında ekran kartı ve işlemci sicaklığın ne alemde?bir de konu dışında şunu da söylemeden geçmiyim,i7 7700k işlemcin var almışsın rezalet bir ekran kartı...o işlemci 2080 ti çalıştırır darboğaz yapmadan,insan önce ekran kartına yatırır parayı ona görede bir işlemci alınır..saçma harcamışsın parayı

Öncelikle kusura bakma ban yedim forumdan bu yüzden yazamadım. Sıcaklıklar normal sorunu çözdüm CPU Cores adlı uygulamada yanlış bir ayar açmışım o yüzden olmuş. Normalde GTX 1070 ile kullanıyorum işlemciyi kısa süreliğine 1050 Tİ'a geçtim.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…