migration
Megapat
Sorunum sistemi topladıktan 2-3 hafta sonra olmaya başladı ya da ben o zaman farkına vardım (sistemi Ekim 2017'de topladım).
Ben de sistemi değiştirmeye karar verdim fakat bu sefer mantıklı hareket ederek sadece sorunun olduğu yerde değişiklik yapmak istiyorum.
Sistemi yazıyorum:
Aşağıda bağlantısını bıraktığım videoda PUBG var fakat her oyunda hemen hemen böyle.
Ekran kartı, BIOS, Chipset, Windows ne varsa hepsi güncel.
Windows olay günlüğü kapalı, güç seçeneği yüksek performansta, NVDIA 3D ayarları performansta. Yani internette gördüğüm bütün çözüm yollarını denedim. Formatta attım. RAM'lere Technopat makalelerinde gördüğüm RAM testini yaptım. Sorunsuz çıktı.
Ek olarak bir sorunda bazen bilgisayardan zzzzz diye bir ses geliyor. Kasadan gelmiyor. Hoparlör veya kulaklıktan duyuyorum. Oyun veya video izlerken oluyor. Sebebini anlayamadım. Ses kartında veya anakartta sorun olabilir mi ?
Önerilerinizi bekliyorum. Sistemde ona göre değişikliğe gideceğim. Sizce sorun nerede ?
Problemin videosu: TIKLA
Videoyu tamamen izlemek istemeyenler için sorunun olduğu dakikalar:
Ben de sistemi değiştirmeye karar verdim fakat bu sefer mantıklı hareket ederek sadece sorunun olduğu yerde değişiklik yapmak istiyorum.
Sistemi yazıyorum:
- Ryzen 1600 3.6 GHz
- MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G O.C
- MSI B350-M PRO VDH Anakart
- 16 GB (2x8) 3000 MHz Crucial Ballistix CL15 RAM
- XIGMATEK 500W PSU
- TOSHIBA P300 1 TB 64 MB 7200 RPM HDD
- Corsair Force LE 120 GB SSD Okuma:560, Yazma: 530 fakat şuanki sonuçlarda Okuma:400-480, Yazma: 180-350
- SAMSUNG S22F350 21.5 İnç 1920x1080 60 Hz
Aşağıda bağlantısını bıraktığım videoda PUBG var fakat her oyunda hemen hemen böyle.
Ekran kartı, BIOS, Chipset, Windows ne varsa hepsi güncel.
Windows olay günlüğü kapalı, güç seçeneği yüksek performansta, NVDIA 3D ayarları performansta. Yani internette gördüğüm bütün çözüm yollarını denedim. Formatta attım. RAM'lere Technopat makalelerinde gördüğüm RAM testini yaptım. Sorunsuz çıktı.
Ek olarak bir sorunda bazen bilgisayardan zzzzz diye bir ses geliyor. Kasadan gelmiyor. Hoparlör veya kulaklıktan duyuyorum. Oyun veya video izlerken oluyor. Sebebini anlayamadım. Ses kartında veya anakartta sorun olabilir mi ?
Önerilerinizi bekliyorum. Sistemde ona göre değişikliğe gideceğim. Sizce sorun nerede ?
Problemin videosu: TIKLA
Videoyu tamamen izlemek istemeyenler için sorunun olduğu dakikalar:
- 0.13 - 0.15 dakikalar.
- 0.58 - 1.01 dakikalar. Çok belirgin.
- 1.05 - 1.11 dakikalar.
- 1.21 - 1.24 dakikalar.
- 1.38 - 1.41 dakikalar. Çok belirgin.
- 2.14 - 2.16 dakikalar. Çok belirgin.
Son düzenleyen: Moderatör: