GTX 1050 TI ve Ryzen 5 1400 Sistem Toplama

wp_ss_20170612_0023-png.241023

bak kardeş bende bunun psu lu olanı var gayet güzel ayrı almadım fiyatı 486 lira civarı şimdi öyle olması lazım itpya.com dan aldım toplattım. windows kuracaksan oda ayrı para aklında olsun.

Tamam eyvallah kardeş.

Acaba bu RAM bu sisteme uygun mudur?
Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

Birde bu işlemcide neden 8 mb önbellek var?
AMD Ryzen 5 1400 3.2 Ghz 8 MB AM4

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Ram olarak bu ürünü düşünebilirsin yine 8 gb ve 3000 MHz Fakat Corsair, Vengeance LPX ürününün Ryzen işlemciyle %100 çalıştığını savunuyor ryzen odaklı bir ram bunu kullanmanı tavsiye ederim.
Senin bana önerdiğin RAM 2*4 değil mi?

Kardeşim senin topladığın sistem çok güzel. Ben de aynısını toplıcam. Hüseyin Ay ın önermiş olduğu sistemde anakart çok fazla olmuş. O anakartı ben Ryzen 5 1600 ile öneririm. Ancak senin anakartın da kötü. Çünkü 2 slot ram var. Şimdi 8 alıyorsun ilerde bir 8 saha 16 da takılı kalırsın. Sana tavsiyem ya MSI B350M Pro VD-H ya da Asus Prime B350M A öneririm. Ram gayet yeterli. Kasan güzel PSU da sıkıntı yok. Onu kullanana çok insan var.

Bence anakart benim için yeterli çünkü ben 8 gb alıyorum ileride 16 yapacam daha da ilerisini yapmam ama ben yaparım diyosan sen anakartı değiştirebilirsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı