GTX 1050 TI VGA Monitöre Bağlama

flacko

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eski bir monitör kullanıyorum. Üzerinde sadece DVI ve D-SUB girişleri var. GTX 1050 TI içeren bir sistem topladım sipariş verdim. GTX 1050 TI VGA desteği olmadığını okudum. Ekrana görüntü verir mi? Yapmam veya almam gereken bir aparat var mı?

Monitörünüzün üzerinde "DVI" görüntü çıkışı olduğunu belirtmişsiniz. Akabinde, kartta ki DVI giriş portuna takarak görüntü alabilirsiniz.

Herhangi bir aparat veya çeviriciye gerek yok.

Hocam ancak karttaki DVI-D sizin monitörünüzdeki ise büyük ihtimalle DVI-I bunu kontrol edin çünkü güncel ekran kartlarının artık analog desteği yok. Sizin monitörünüzdeki DVI hangisi acaba? DVI girişinin bir fotoğrafını eklerseniz yardımcı olurum.

Hocam ancak karttaki DVI-D sizin monitörünüzdeki ise büyük ihtimalle DVI-I bunu kontrol edin çünkü güncel ekran kartlarının artık analog desteği yok. Sizin monitörünüzdeki DVI hangisi acaba? DVI girişinin bir fotoğrafını eklerseniz yardımcı olurum.
Monitördeki port DVI-D (Dual Link). Eskiden VGA portuyla bağladığım için elimde DVI kablosu yok. Nasıl bir kablo önerirsiniz? Hangi kriterlere dikkat etmeliyim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı