Çözüldü GTX 1050 Ti VGA to HDMI Sinyal Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Soner Özaşık

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçenlerde eski bir monitör aldım. Monitör VGA çıkışlı, laptopıma bağlamak istiyorum. Laptopta da HDMI girişi var. Bir dönüştürücü aldım fakat monitörde "Sinyal Yok" hatasını alıyorum. Ne yapmam lazım? (Ekran kartım 1050 Ti.)

Hocam, laptop tarafında HDMI var. Monitörünüz DVI ve VGA çıkışlı. Doğru mu? Nasıl bir aparat aldınız?

Başka aparat denediniz mi belki aparatınızda bir sıkıntı vardır.
Başka aparat denemedim çünkü elimde 1 tane var. Eğer hatalı olduğundan emin olabilirsem değişim yaptıracağım fakat başka bir sıkıntı mı var bilmiyorum. Herhangi bir uyum sorunu olabilir mi?
Başka aparat denemedim çünkü elimde 1 tane var. Eğer hatalı olduğundan emin olabilirsem değişim yaptıracağım fakat başka bir sıkıntı mı var bilmiyorum. Herhangi bir uyum sorunu olabilir mi?
Şimdi başka bir laptop üzerinde denedim, çalışıyor. Sorun benim bilgisayarda sanırım nasıl çözebilirim?
Diğer laptoptan çıkarıp geri kendi laptopuma bağladım ve sorun çözüldü. Çok ilginç 🙄

Dönüştücüler için bazen böyle durumlar olabiliyor. Birinde sıkıntısız çalışan, diğerinde çalışmayabilir. Şans işi hocam.

Aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum. Benim anladığım kadarıyla benim kendi laptopum 1920x1080'de çalışıyor. Ekranın desteklediği maximum çözünürlük 1366x768 . Dolayısıyla benim bilgisayara bağlamaya çalışınca ilk aşamada ekranı kopyalamaya çalıştığı için yapamıyor. 2. Ekranı bağlamadan önce laptop ekran çözünürlüğünü 800x600 (en düşük)'e almış olsaydım büyük ihtimal çalışacaktı. Ben diğer laptop(1366x768 ekran çözünürlüğü var.)'a taktığımda çalışmasının sebebi çözünürlüğünün uymasıydı. (Bunların hepsi tahmin çalışmazsa başka sıkıntı da olabilir.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı