Onuröz

Decapat
Elimde Asus FX553VE-DM416 model laptop var ve içinde bulunan ekran kartı NVIDIA GTX 1050Ti 2 GB, oyunlar genellikle 4 GB gibi bir VRAM istiyor ve bu 2 GB yeterli olmuyor, ekran kartına herhangi bir takviye söz konusu olabilir mi, laptopumda şu an 16 GB DDR4 2400 MHz RAM var, bu RAM'lerden ekran kartına takviye yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde bulunan RAM'lerin frekansı yüksek olmadığından ekran kartıyla paylaşmak pek elverişli değil arada frekans olarak büyük fark var diye biliyorum.

İhtiyaç olduğu zamanlarda normal ramden paylaşımlı olarak çekemez mi? Herhangi bir katkısı olmaz mı? Şuan 8GB Ram'im var ama bi 8 daha almayı düşünüyorum bu yüzden çok yakın zamanda.

İhtiyaç olduğu zamanlarda normal ramden paylaşımlı olarak çekemez mi? Herhangi bir katkısı olmaz mı? Şuan 8GB Ram'im var ama bi 8 daha almayı düşünüyorum bu yüzden çok yakın zamanda.
Dediğiniz olay sadece onboard görüntü bağdaştırıcılarda var diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı