GTX 1050 Ti vs GTX 1060 3 GB

Bütçe
3000
Hocam öyle aman aman şeyler yapan bir insan değilim ve grafik isteyecek oyunları çok nadir oynarım genellikle book of demons, democracy, gamde dev tycoon vs... Tarzı oyunları oynamayı daha çok tercih ediyorum, sadece 3GB olması kafamı biraz karıştırdı.

O zaman kesinlikle 1060'ı öneririm. 3 GB olması endişelendirmesin. 4 GB 1050 Ti'dan daha fazla performans alacaksınız. Satarken de daha kolay satarsınız. İkinci eli bile 3000 TL civarında şu an.

Sıkıntı olmaz, 3 GB da olsa 1050 Ti'dan çok daha performanslı olduğu kesin.
1080p üstü doku kullanmayacaksanız yetecektir zaten.

Hocam zaten 1080P'lik bir amacım yok olsa bile nadiren oluyor.
O zaman kesinlikle 1060'ı öneririm. 3 GB olması endişelendirmesin. 4 GB 1050 Ti'dan daha fazla performans alacaksınız. Satarken de daha kolay satarsınız. İkinci eli bile 3000 TL civarında şu an.

Hocam teşekkür ederim :D
o zaman yarın bir sıkıntı olmazsa almaya gideyim :D

GTX 1060 seçilmeli fakat 3 GB VRAM sıkıntısından dolayı kartın tam gücünü alamamanız çok olası bir durum. Tabii ki dediğiniz durumlar için fazlası ile yeterli. Çok fiyat farkı yoksa ve mümkünse 6 GB versiyonu tercih edilmeli.

GTX 1060 seçilmeli fakat 3 GB VRAM sıkıntısından dolayı kartın tam gücünü alamamanız çok olası bir durum. Tabii ki dediğiniz durumlar için fazlası ile yeterli. Çok fiyat farkı yoksa ve mümkünse 6 GB versiyonu tercih edilmeli.

6 GB versiyonu tercih edilmeli demişsiniz ama 6 GB versiyonunun sıfır olarak dediğim fiyatta hiçbir yerde bulamıyorum. Zaten öyle aman aman bir şey yapmayacağım sadece 1050 Ti mı yoksa 1060 3GB arasında kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı