GTX 1050 Ti vs GTX 1060 3 GB

nvyst

Kilopat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum GTX 1050 TI 4GB ve GTX 1060 3GB arasında kaldım ikisinden birini alacağım ancak sistemime uyumlu mu bilmiyorum. Darboğaz yapar mı vesaire.
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: Intel i5 6500 3.2GHz
Ekran Kartı: Msi GTX 950 2GB
RAM: Corsair Vengeance 16GB (2x8) DDR4 2400MHz CL16
Anakart: MSI Z170-A PRO
Güç Kaynağı: Zalman ZM600-LE (600W)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 daha iyi olacaktır performans için. Ancak bütçeni arttırıp 6GB almak ek bir performans da sağlar tabi.

MSI dizüstümde 1050 2 GB mevcut
Bir kasamda iGame 1050 Ti diğerinde de MSI 1060 3GB var. 1060'ın şimdi hiçbir eksikliği yok. 1050 Ti ile birebir çok karşılaştıramadım ama aralarında belirgin fark olduğu net şekilde anlaşılıyor.Performans gayet yüksek. 6 GB daha iyi olur tabiki. İleride ne olacağını net bir şekilde söyleyemeyiz. Belki 1,5 - 2 sene sonra çıkacak oyunlar, programlar kartı iyice zorlayabilir. Belkide zorlamaz. Varsayımlara göre konuşuyoruz burada. Oyunlar ve yazılımlar piyasadaki mevcut ürünlere göre yapılandırılıyor. Aynı şekilde yeni çıkacak ürünlerde oyun ve yazılımlara göre düzenleniyor. Kısa ve orta vadede kesinlikle seni üzmez diye düşünüyorum 1060 3 GB. Ama uzun vadeyi kestirmek güç.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı