GTX 1050 Ti vs RX 470 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-ssd konusunda haklısın ama benim çok fazla alana ihtiyaçım var o yüzden ssd pahalıya gelir
2-işlemci düşük kaldı biraz biliyorum ama bu ekran kartı ile darboğaz yapacagını sanmıyorum araştırdım ileride daha üst bir işlemci almayı düşünüyorum hatta 2. el bi işlemci bile alabilirim
3-ben everestin sadece boş kasasını alacam psu olarak corsair alacam yani boş kasadan nasıl bir performans bekliyorsun arada 50 tl fiyat farkı var bide görünüş olarak bu daha hoş geldi

Boş arkadaş boş! Böyle yapacaksan hiç kimse uğraşmaz. Madem konu açiyorsun önyargilarini birakip okuyacaksin her seferinde.

İ3 6100 RX 470 8 GB ile işlemciye yüklenen oyularda darboğaz yapacak! Onun yerine i5 6400 ve RX 470 4 GB ile çok daha iyi performans alirsin! Takmişsin bir darboğaz olmaz öyle gidiyorsun. Madem biz darboğaz olmayan işlemciye darboğaz olur diyoruz, o zaman şimdiye yanliş bilgilendirme cezasi alirdik 50 kere!
Everest süs markasidir. 8-15 çocuklarini kandiran bir markadir.
Kaldi ki içerisinde gelen fanlar, fiyatina göre verdiği performans, malzeme kalitesi gibi konularda da berbat bir marka. Zalman > Everest.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı