Merhabalar. Birçok AMD ürünü kullanmış birisi olarak yorumda bulunmak isterim. Ve bu zamana kadar da gerek fiyat performans ürünü olması açısından hep AMD ekran kartlarını tercih ettim. Sadece 2 adet Nvidia kart kullanma deneyimim oldu. Birisi 2004 yılında aldığım bilgisayarımda bulunan Nvidia Geforce FX 5200 128 MB ekran kartı diğer ise 2012 yılında aldığım laptop içerisinde olan GT 520M diyebilirim. Şuan masaüstü bilgisayarımda XFX RX 590 ekran kartını kullanıyorum ve AMD ekran kartlarından artık soğudum. Sanırım son AMD ekran kartım diyebilirim. Önceki kullandığım modellerde de illaki sıkıntılar yaşadım fakat hemen çözdüğüm sıkıntılardı. Ama şimdi WattMan ve siyah ekran hatalarıyla halen boğuşuyorum. Bakın bu yorumumu tartışma veya polemiğe girmek için yapmadım. Hiçbir AMD ekran kartlarını kötülemiyorum. Benim bu sorunları yaşamam AMD ekran kartlarını kötü yapmaz. Benim bir sonraki ekran kartı tercihim Nvidia olacaktır. Başlığa gelecek olursak GTX 1070 modelinin bu tabloya konulmaması gerektiğini düşünüyorum. Sistem özellikleri ve bütçe belirtilirse daha iyi öneride bulunulabilir açıkçası.