GTX 1050 Ti vs RX 570 vs GTX 1070

PSU Peak 650W gücünde. 2016 yılında güç kaynağı ile birlikte kasayı 250 TL'ye almıştım. Güç kaynağı kalite sertifikaları olan üst segment bir güç kaynağı değil, bundan dolayı RX 570'in 150W güç çekmesinden kaynaklı biraz çekindim ve bunun yanında R7 370 ekran kartında yaşadığım sıkıntıda eklenince daha az performanslı olsa da 75W güç tüketen MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G aldım.
O zaman bize de hayırlı olsun demek düşer.

Ben zamanında gtx 1060 almıştım onu bile gtx 1070 ile değiştireyim diye düşünmüştüm. xx70 ve üstü acayip performanslıdır diğer kartlarla farkı hissettirir. Gerekli testleri youtubedan felan izleyebilirsin. Ayrıca Nvidiadan şaşmamanızı tavsite ederiö. Kalite her zaman pahalı olur ancak rx serisinde çok yanan kart gördüm. Sıcaklıktan kırılan kart gördüm. Sistemi bile kaybetmenize yol açabilir. Tabii bu kişisel görüşüm.

İşlemcide intel
Ekran kartında nvidia

Pahalı olsun kafa rahat olsum

Ben zamanında gtx 1060 almıştım onu bile gtx 1070 ile değiştireyim diye düşünmüştüm. xx70 ve üstü acayip performanslıdır diğer kartlarla farkı hissettirir. Gerekli testleri youtubedan felan izleyebilirsin. Ayrıca Nvidiadan şaşmamanızı tavsite ederiö. Kalite her zaman pahalı olur ancak rx serisinde çok yanan kart gördüm. Sıcaklıktan kırılan kart gördüm. Sistemi bile kaybetmenize yol açabilir. Tabii bu kişisel görüşüm.

İşlemcide intel
Ekran kartında nvidia

Pahalı olsun kafa rahat olsum
Hocam kafam rahat olsun diye de gidip RX570 varken 1050ti almam. Bazen riske girmek gerekiyor yoksa verdiğin paranın hakkını alamıyorsun. Tabi 1660ti alacak param varsa da RX590 almam.

Hocam kafam rahat olsun diye de gidip RX570 varken 1050ti almam. Bazen riske girmek gerekiyor yoksa verdiğin paranın hakkını alamıyorsun. Tabi 1660ti alacak param varsa da RX590 almam.
Konu sahibi arkadaş tercihini yapmış. Bunu yargılamak bize düşmez. Zaten farkında olarak almış. Şu WattMan ve siyah ekran hataları öyle bir illet ki oyun oynama zevki bırakmıyor. RX 590 kartının verdiği güç ile açıyorum ultra ayarlarda süper çok güzel oynuyorum şak siyah ekran. Oyun zevkinin içine ediyor. Sonuçta bu kartı oyun oynamak için aldım. Yani şu sorun için daha düşük Nvidia kartlara bile geçmeye düşünmüştüm. Şimdilik hata almıyorum fakat tek bir hatasına bakıyorum diyebilirim. Direk fişini çekip kartı değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı