GTX 1050 Ti vs RX 570

Bütçe
2500
Peki bu sistemde rahat kullanabileceğim bir ekran kartı var mı? Oyunları 70 fps de bile açsa yeter benim için.
Hangi oyunu oynayacağına bağlı. Modern oyunlar bu işlemci ile hayal. Neler oynayacaksın söyle ona göre çok para harcamadan güzel bir seçenek bulalım.

Hangi oyunu oynayacağına bağlı. Modern oyunlar bu işlemci ile hayal. Neler oynayacaksın söyle ona göre çok para harcamadan güzel bir seçenek bulalım.
CS2, Backrooms escape together, Ranch Simulator bu oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Zaten ekran kartı ihtiyacımın olmasına karar verdiğim oyunlar bunlardı, en düşük ayarlarda olsa bile 60 fps bile yeter.

CS2 de hiçbir şekilde yüksek performans alamazsın işlemciden dolayı. Aynı şekilde diğer oyunlardaki sorunların da işlemcin ile alakalı.

CS2 de hiçbir şekilde yüksek performans alamazsın işlemciden dolayı. Aynı şekilde diğer oyunlardaki sorunların da işlemcin ile alakalı.

Tamamen merakımdan soruyorum, bu forumda benimle aynı işlemciye sahip birisi RX 580'den çok memnun kaldığını söylemişti kesin darboğaz yapıp yapmayacağını birebir test etmeden anlayabilir miyiz?

Darboğaz olayı oyundan oyuna değişir. Çok işlemci istemeyen oyunlarda ve eski oyunlarda çok güzel performans alınabilir ama saydığın oyunların hepsinde senin işlemcin minimum gereksinimin altında kalıyor yada minimum ayarında.

Darboğaz olayı oyundan oyuna değişir. Çok işlemci istemeyen oyunlarda ve eski oyunlarda çok güzel performans alınabilir ama saydığın oyunların hepsinde senin işlemcin minimum gereksinimin altında kalıyor yada minimum ayarında.
Teşekkür ederim yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı