GTX 1050 Ti yetersiz kalmaya başladı yeni bilgisayar mı almalıyım?

Resident Evil 2 oyununda yüksek ayarlarda kasması normal fakat sherlock holmes için sisteminiz gayet yeterli durumda. Görünüşe göre yüksek çözünürlüğü seven birisiniz :) . Buna bağlı olarak arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuş sizin için.

Fakat benim önerim öncelikle elinizdeki RAM'den bir adet daha satın almanız ve sisteminizi o şeklide test etmeniz olacak. Çünkü bahsettiğiniz dropların sebebi, sistem yeterli olsa da yüksek doku paketlerinin yüklenmesinin gecikmesinden kaynaklı gibi geliyor bana.

Günümüzde 8 GB artık sınır kapasite olduğundan yapacağınız RAM takviyesi mevcut sisteminizde büyük fark yaratmazsa da bir kaybınız olmaz, çünkü alacağınız yeni ekran kartı ve işlemci için de RAM takviyesi gerekli olacaktı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Arkadaşlar hesaplama yaptım param yetmiyor. Ne GTX 1650, 1660 nede RX 560, 570... Ne yapacağım? Ekran kartım 600, işlemcim 300, biriktirdiğim para 700 = 1600... Bu parayla sadece ekran kartı alabiliyorum. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı