Alıcı GTX 1050 Ti

Tabii ki isteyen istediği yerden alabilir. Ama şu mantığı anlayamıyorum. Ürünün fiyatı düşünce, 2.el fiyatı düşmüyor. Tamam bu kabul edilebilir bir durum fakat, ürünün fiyatı ya da dolar artınca, birden 2.el ürünün fiyatı onla beraber artıyor. Bunu sizin için söylemiyorum, genelleme yapıyorum. Ayrıca kimsenin ilanını baltalamıyorum. Çünkü bu ilan sizin değil, alıcının ilanıdır.

Elimde MSI GeForge GTX 1050 TI Gaming X var. Faturası kutusu ile birlikte 15.07.2017 tarihinde hepsiburada sitesinden aldım. 900 tl gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. İlanı önümüzde ki hafta tatil dönüşü sahibinden sitesinde satışa çıkaracağım. 3 yıldır technopat üyesiyim o yüzden burada foruma özel 850 tl fiyat belirledim. Ürün bildiğiniz üzere 3 yıl MSI Türkiye tarafından garantisi mevcuttur. Eğer ciddi alıcıysanız ürünün resmini size 1 Ağustos tarihinde sonra atabilirim. İlgilenirseniz savasbuluter4@gmail.com adresimden mail atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Elimde MSI GeForge GTX 1050 TI Gaming X var. Faturası kutusu ile birlikte 13.08.2017 tarihinde hepsiburada sitesinden aldım. 900 tl gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. İlanı önümüzde ki hafta tatil dönüşü sahibinden sitesinde satışa çıkaracağım. 3 yıldır technopat üyesiyim o yüzden burada foruma özel 850 tl fiyat belirledim. Ürün bildiğiniz üzere 3 yıl MSI Türkiye tarafından garantisi mevcuttur. Eğer ciddi alıcıysanız ürünün resmini size 1 Ağustos tarihinde sonra atabilirim. İlgilenirseniz savasbuluter4@gmail.com adresimden mail atabilirsiniz.
Ciddi alıcıyım fakat fiyat biraz yüksek geldi bana.

Ciddi alıcıyım fakat fiyat biraz yüksek geldi bana.
Dediğim gibi hocam ben normalde 900 tl düşünüyorum. Malum piyasanın durumunu biliyorsunuz. Fiyatlar zaten giderek artıyor. Ama ben işin kurnazlığında değilim. Dediğim gibi en son 850 tl ye bırakırım. O da foruma özel. Sizde olur derseniz ister buradan ister mail adresimden ulaşabilirsiniz. Ben cihazın fotoğraflarını atabilirim. Bugün ilan açacağım zaten.

Dediğim gibi hocam ben normalde 900 tl düşünüyorum. Malum piyasanın durumunu biliyorsunuz. Fiyatlar zaten giderek artıyor. Ama ben işin kurnazlığında değilim. Dediğim gibi en son 850 tl ye bırakırım. O da foruma özel. Sizde olur derseniz ister buradan ister mail adresimden ulaşabilirsiniz. Ben cihazın fotoğraflarını atabilirim. Bugün ilan açacağım zaten.
Kardeşim sahibinden.com da get ilan açıyorsan 880 TL alırım.

GET ile son fiyatınız ne olur acaba ?

Get ilanda komisyon alıyolarmış hocam araştırdım. Get sizi rahatlatıcaksa 880 tl ye koyucam. Elime 800.8 tl para geçicek. Size uygunsa get açıcağım.
Hocam benim fiyatım dediğim gibi sabit. Get olayı biraz karıştırıyor. Elden verme imkanım olsaydı sizin için 830 tl ye kadar yine düşerdim hocam. Ciddi düşünürseniz ister burdan ister mail adresimden haber verin. Ben ona göre get ilanı açiyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı