GTX 1050 Ti'a 300W PSU Yeter mi?

  • Konuyu başlatan soss98
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 8.207
O nasıl oluyor? 80+ Titanyum güç kaynaklarında bile maksimum alabileceğin verim %90 küsur. 300W PSU'da zaten en iyi ihtimalle 80+ Bronz oluyor.

@soss98 Güç kaynağın kalitesiz ve yıpranma payını da hesap edersek yetmez, riske girmene asla değmez. Frisby güç kaynakları genel olarak vasatın da altında, bileşenlerini hiç riske atma. Kaliteli bir 450-500W PSU alsan yeter.

Yanlış bilmiyorsam hiçbir zaman hiçbir teknolojik alet %100 verimlilikle çalışmaz. Her zaman kayıp oluyor.
Neden %100 verimliliği bu kadar ciddiye aldınız anlayamadım :D Zaten orada şakasına söylemişim. Ciddi olmadığımı anlayın. %100 verimlilik sizin de dediğiniz gibi +80 titanyum bile veremiyor. Yetmeyeceğini düşündüğümü belirttim zaten.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı