GTX 1050 Ti'ı Satıp RX 570 Almak

benkimimbilmem

Kilopat
Elimde GTX 1050 Ti Gaming X var. İşlemcim ise Xeon X3440. Ekran kartımı 750-800 civarından satıp üstüne 100-200 ekleyip RX 570 almayı düşünüyorum fakat ilk başta 2. el alacaktım zaten sıfırlarına bakmıyordum bile şimdi baktım da bedava 2 oyun alabilirim sıfır alırsam. Aklımdaki 1. soru: Ekran kartımı satıp RX 570 almalı mıyım? 2. Soru ise 0 mı, 2. el mi almalıyım?

Bence bu değişikliğin yapılmasında bir sıkıntı yok, güzel bir yükseltme olur. İkinci ellerde mining yapılıp yapılmadığı iyi analiz edilmeli, eğer yapılmadıysa alınabilir. Ama RX 570 halihazırda 1000 liranın altında bir kart, ne kadar ucuza bulabileceğinizi düşünüyorsunuz?

Sıfırları ile 2. elleri aynı fiyat zaten neden 2. el alasın ki. Ben dün 1050ti satıp Rx570 aldım. iGama Colorfulu 740a satmıştım. Sen 800e yakın satarsın gibime geliyor. 2 fanlı pulse modelini alıp Nitro+ seviyesine kendin oclayabilirsin. Sakın ucuz 2. ellere yönelme mining yapılma ihtimalleri %90.

Bence bu değişikliğin yapılmasında bir sıkıntı yok, güzel bir yükseltme olur. İkinci ellerde mining yapılıp yapılmadığı iyi analiz edilmeli, eğer yapılmadıysa alınabilir. Ama RX 570 halihazırda 1000 liranın altında bir kart, ne kadar ucuza bulabileceğinizi düşünüyorsunuz?
Doğru aslında pek fark yok. 2. El ilanlarda 800-750 arası oluyor. Hem 0 alırsam 2 oyun gelecek bedava olarak.
Sıfırları ile 2. elleri aynı fiyat zaten neden 2. el alasın ki. Ben dün 1050ti satıp Rx570 aldım. iGama Colorfulu 740a satmıştım. Sen 800e yakın satarsın gibime geliyor. 2 fanlı pulse modelini alıp Nitro+ seviyesine kendin oclayabilirsin. Sakın ucuz 2. ellere yönelme mining yapılma ihtimalleri %90.
Güç kaynağım sıkıntı çıkar mı acaba RX 570'e. Gamepower 500W 85+

Doğru aslında pek fark yok. 2. El ilanlarda 800-750 arası oluyor. Hem 0 alırsam 2 oyun gelecek bedava olarak.

Güç kaynağım sıkıntı çıkar mı acaba RX 570'e. Gamepower 500W 85+

Oyun hediyesi hangi site üzerinde öğrenebilir miyim acaba? Bir de hangi oyunların yanında verildiğini?

Oyun hediyesi hangi site üzerinde öğrenebilir miyim acaba? Bir de hangi oyunların yanında verildiğini?
Devil May Cry 5, The Division 2, Resident Evil 2 oyunları veriliyor. RX 590 veya Vega alınırsa 3 oyunu da alabiliyorsunuz fakat RX 570 veya 580 alırsanız 3'ünden 2'sini seçip alıyorsunuz. Raise Your Game Fully Loaded | AMD (Yanlış anlamadıysam)

Devil May Cry 5, The Division 2, Resident Evil 2 oyunları veriliyor. RX 590 veya Vega alınırsa 3 oyunu da alabiliyorsunuz fakat RX 570 veya 580 alırsanız 3'ünden 2'sini seçip alıyorsunuz. Raise Your Game Fully Loaded | AMD (Yanlış anlamadıysam)
Bunu ilk defa gördüm. Vatandan almak gerekiyor sanırsam. O kadar fiyat farkı vereceğime oyun satın alırım daha iyi:D
Edit: Bazı mağazalarda 1100 liraya strix veya armor mevcut.Yakınınızda ki mağazalarda varsa alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı