Vatan'da indirim mi var?Merhaba Vatan'da indirim olduğunu görünce hemen koştum. Bu parçalara karar verdim. Bu parçalara uygun kasa ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim. (GTX 1050 Ti var). Parçaları beğenmezseniz farklı fikirler sunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 318647
Seçili Oem Ürünlerinde Kdv Kadar İndirimVatan'da indirim mi var?
Yani şimdi diyorsun ki sırf Intel olsun 5 FPS fazla olsun diye gidip ileriye dönüklüğü, anakart çipsetini, fazladan 2 RAM slotunu ve OC'yi boşver. Ben şahsen Ryzen alırdım, Intel tüketici dostu değil. Ben Intel'i en azından 5K-6K bütçeye öneriyorum, çünkú o bütçede tüketici dostu olması çok da önemli değil. Ancak burada 2K bütçedeyiz, o yüzden F/P önemli.Anakarta bu kadar takılma istersen, sen de biliyorsun hangisi daha iyi performans verecektirNeden tartışıyoruz burda anlamış değilim.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama F/P olarak 5-10 mu farkeder bilemem. Şahsen üstüne para vericekler Ryzen sistem toplamam, önermemde sadece şahsi fikrim budur..Yani şimdi diyorsun ki sırf Intel olsun 5 FPS fazla olsun diye gidip ileriye dönüklüğü, anakart çipsetini, fazladan 2 RAM slotunu ve OC'yi boşver. Ben şahsen Ryzen alırdım, Intel tüketici dostu değil. Ben Intel'i en azından 5K-6K bütçeye öneriyorum, çünkú o bütçede tüketici dostu olması çok da önemli değil. Ancak burada 2K bütçedeyiz, o yüzden F/P önemli.
Günü kurtarmak istiyorsan evet intel önde ryzen kullanıcısı olarak. Şayet ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorsa uzun vadede amd öneririm. Lütfen tartışmayı uzatmayarak arkadaşa yardımcı olacak fikirler verelim.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama F/P olarak 5-10 mu farkeder bilemem. Şahsen üstüne para vericekler Ryzen sistem toplamam, önermemde sadece şahsi fikrim budur..
msi anakartı önermiyorum. Ram desteği kısıtlı ve sorunlu onun yerine Gigabyte öneriyorum:Merhaba Vatan'da indirim olduğunu görünce hemen koştum. Bu parçalara karar verdim. Bu parçalara uygun kasa ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim. (GTX 1050 Ti var). Parçaları beğenmezseniz farklı fikirler sunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 318647
kasa ve psu olarak görsel tercihine kalmış.Penceresiz olsun diyorsan bunu öneririm. şaun bende xigmatek kullanıyorum ve genelde içindeki psu'lar 80 Plus çıkıyor fiyatı da uygun. Yine de sitesinden araştır derim psu'yuMerhaba Vatan'da indirim olduğunu görünce hemen koştum. Bu parçalara karar verdim. Bu parçalara uygun kasa ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim. (GTX 1050 Ti var). Parçaları beğenmezseniz farklı fikirler sunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 318647
Pencereli kasa istersen önerim :msi anakartı önermiyorum. Ram desteği kısıtlı ve sorunlu onun yerine Gigabyte öneriyorum:
Gigabyte Amd Ryzen Ddr4 Anakart - Vatan Bilgisayar
kasa ve psu olarak görsel tercihine kalmış.Penceresiz olsun diyorsan bunu öneririm. şaun bende xigmatek kullanıyorum ve genelde içindeki psu'lar 80 Plus çıkıyor fiyatı da uygun. Yine de sitesinden araştır derim psu'yu
XIGMATEK ARES 1701 600W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
İçindeki psu o sisteme yeterlidir.msi anakartı önermiyorum. Ram desteği kısıtlı ve sorunlu onun yerine Gigabyte öneriyorum:
Gigabyte Amd Ryzen Ddr4 Anakart - Vatan Bilgisayar
kasa ve psu olarak görsel tercihine kalmış.Penceresiz olsun diyorsan bunu öneririm. şaun bende xigmatek kullanıyorum ve genelde içindeki psu'lar 80 Plus çıkıyor fiyatı da uygun. Yine de sitesinden araştır derim psu'yu
XIGMATEK ARES 1701 600W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Pencereli kasa istersen önerim :
THERMALTAKE VERSA H23 500W USB3.0 PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bende şuan ryzen 2600x ile gtx 1050ti kullanıyorum. Günümüz ekran kartları yetmiyor bu işlemciye o yüzden ileriye dönük oluyor ryzen sistem.@honolulu Katiliyorum. Ryzen serisi uzhn vadede cok iyi bir secim. Intel suan gunu kurtariyor maalesef. I5-8400 yerine Ryzen 2600 daha guzel secim olur. Fiyat ayni asagi yukari. Ben de eger istedigim laptopu istedigim fiyata bulamazsam bu hafta sonu masaustu toplayacagim. Ryzen 2600+1050 ti seklinde olacak.