GTX 1050 Ti'lı Sistem Toplama Önerisi

Anakarta bu kadar takılma istersen, sen de biliyorsun hangisi daha iyi performans verecektir Neden tartışıyoruz burda anlamış değilim.
Yani şimdi diyorsun ki sırf Intel olsun 5 FPS fazla olsun diye gidip ileriye dönüklüğü, anakart çipsetini, fazladan 2 RAM slotunu ve OC'yi boşver. Ben şahsen Ryzen alırdım, Intel tüketici dostu değil. Ben Intel'i en azından 5K-6K bütçeye öneriyorum, çünkú o bütçede tüketici dostu olması çok da önemli değil. Ancak burada 2K bütçedeyiz, o yüzden F/P önemli.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama F/P olarak 5-10 mu farkeder bilemem. Şahsen üstüne para vericekler Ryzen sistem toplamam, önermemde sadece şahsi fikrim budur..

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama F/P olarak 5-10 mu farkeder bilemem. Şahsen üstüne para vericekler Ryzen sistem toplamam, önermemde sadece şahsi fikrim budur..
Günü kurtarmak istiyorsan evet intel önde ryzen kullanıcısı olarak. Şayet ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorsa uzun vadede amd öneririm. Lütfen tartışmayı uzatmayarak arkadaşa yardımcı olacak fikirler verelim.
İndirim süresi kısıtlı olduğundan dua edecek sistem önerilerinde bulunalım.

@honolulu Katiliyorum. Ryzen serisi uzhn vadede cok iyi bir secim. Intel suan gunu kurtariyor maalesef. I5-8400 yerine Ryzen 2600 daha guzel secim olur. Fiyat ayni asagi yukari. Ben de eger istedigim laptopu istedigim fiyata bulamazsam bu hafta sonu masaustu toplayacagim. Ryzen 2600+1050 ti seklinde olacak.

msi anakartı önermiyorum. Ram desteği kısıtlı ve sorunlu onun yerine Gigabyte öneriyorum:
Gigabyte Amd Ryzen Ddr4 Anakart - Vatan Bilgisayar
kasa ve psu olarak görsel tercihine kalmış.Penceresiz olsun diyorsan bunu öneririm. şaun bende xigmatek kullanıyorum ve genelde içindeki psu'lar 80 Plus çıkıyor fiyatı da uygun. Yine de sitesinden araştır derim psu'yu
XIGMATEK ARES 1701 600W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Pencereli kasa istersen önerim :
THERMALTAKE VERSA H23 500W USB3.0 PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
İçindeki psu o sisteme yeterlidir.
Bende şuan ryzen 2600x ile gtx 1050ti kullanıyorum. Günümüz ekran kartları yetmiyor bu işlemciye o yüzden ileriye dönük oluyor ryzen sistem.
Geçen aya kadar ryzen 2600 ile gtx 1060 6gb kullanıyordum. Battlefield 1 multiplayer full hd ve ultra ayarlarda oynarken işlemci ortalama kullanımı %40

Son düzenleme:
Ben intel derim İlerde i7 8700k takıp devam edersin yoluna. Yada bütçen var ise 9.nesil intel ile yoluna devam edersin. 10-20-30 FPS kimbilir çok fark göreceksin Ryzen ile arasında, Karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…