GTX 1050 Ve G4560 İçin PSU Tavsiyesi

Hocam bir şey daha soracağım 10 senelik eski marka pc'mi upgrade etmek mantıklı mıdır ? cs:go gibi bir oyun için aklıma takılıyor sürekli.
Hocam tam PC özelliklerini yazar mısınız?
Yani aslında 10 yıllık PC'den kurtarabileceğiniz parçaları kurtarmak mantıklı olabilir.

Yani aslında 10 yıllık PC'den kurtarabileceğiniz parçaları kurtarmak mantıklı olabilir.
Buyur hocam ne var ne yok ekledim.

Hocam ben de denemek istiyorum.
biraz zorladı sanırım xd

Dosya Ekleri

• 1.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 2.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 3.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 4.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 5.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 6.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 86
Valla hocam ikinci el piyasası ile ilgili bir bilgim yok ama herhalde oyun oynatan bir pc en az 150TL'ye gitmeli.
Peki hocam forumda alıcı bulabilir miyim yoksa letgo gibi yerlerde mi şansımı denemeliyim bi arkadaş benim bu pc den daha düşük bir pc yi 750tl ye satışa çıkarmıştı. Monitör dahil.

Peki hocam forumda alıcı bulabilir miyim yoksa letgo gibi yerlerde mi şansımı denemeliyim bi arkadaş benim bu pc den daha düşük bir pc yi 750tl ye satışa çıkarmıştı. Monitör dahil.
Hocam burada konu açmak için belli bir mesaj sayısını geçmeniz gerekiyor. Hocam sahibinden,letgo deneyin farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…