GTX 1050 ve i3-4130 anlık FPS düşüşleri

Tercüman98

Decapat
Merhaba sistemim başlıkta gördüğünüz üzere ve 8 GB RAM'im mevcut. Fortnite oynarken çok rahat 180-100 arası FPS alıyorum (kalabalık yerler hariç). FPS'ten yana hiçbir sıkıntım yok ancak Mouse'u oyun oynarken beklediğimiz yerde ya da uçaktan inerken sağa sola çevirsem FPS bir anda 10'lara düşüyor ve dehşet drop oluyor. Oyun içinde de bu durum oluyor uçaktan atladığımda paraşütü açtığımda 150 olan FPS bir anda 15-20'ye düşüyor cidden sinir bozucu bir şey. Çoğu kişi işlemcin düşük olduğu için ve çok oyuncu olduğu için bu sorunu yaşıyorsun dedi ancak aynı sisteme sahip başka PC'lerin videolarını izledim onlarda böyle bir drop oluşmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Lütfen bir fikri olan yardım etsin denemediğim video yapmadığım ayar kalmadı.

Son düzenleme:
Driverları silip baştan yüklemeni öneririm bendede vardı bu sorun benim sistemim daha iyi olabilir fakat driverlar önemli.

Merhaba sistemim başlıkta gördüğünüz üzere ve 8 GB RAM'im mevcut. Fortnite oynarken çok rahat 180-100 arası FPS alıyorum (kalabalık yerler hariç). FPS'ten yana hiçbir sıkıntım yok ancak Mouse'u oyun oynarken beklediğimiz yerde ya da uçaktan inerken sağa sola çevirsem FPS bir anda 10'lara düşüyor ve dehşet drop oluyor. Oyun içinde de bu durum oluyor uçaktan atladığımda paraşütü açtığımda 150 olan FPS bir anda 15-20'ye düşüyor cidden sinir bozucu bir şey. Çoğu kişi işlemcin düşük olduğu için ve çok oyuncu olduğu için bu sorunu yaşıyorsun dedi ancak aynı sisteme sahip başka PC'lerin videolarını izledim onlarda böyle bir drop oluşmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Lütfen bir fikri olan yardım etsin denemediğim video yapmadığım ayar kalmadı.
Sisteminizi belirtirseniz anlayabiliriz. ekran kartı güncel mi ? eğer tamamen güncel değilse,
Download Drivers | NVIDIA
buradan bakıp yapabilirsiniz.

Sistemimdeki tüm driverlar güncel hem driver booster ile hem kendim manuel olarak herşeyi yaptım. V-sync denedim farketmiyor fps düşük değil 150 den aşağı almıyorum nerdeyse ama drop oluyor ve sanki oyun 150 fps değilde 55 fps gibi hissediyorum.
GTX 1050 2 GB i3 4130 3.40 ghz işlemci 8 GB ram 500 gb harddisk mevcut

Sistemimdeki tüm driverlar güncel hem driver booster ile hem kendim manuel olarak herşeyi yaptım. V-sync denedim farketmiyor fps düşük değil 150 den aşağı almıyorum nerdeyse ama drop oluyor ve sanki oyun 150 fps değilde 55 fps gibi hissediyorum.
GTX 1050 2 GB i3 4130 3.40 ghz işlemci 8 GB ram 500 gb harddisk mevcut
Deneseniz bile 150FPS iken 55 FPS hissetmen V-SYNC yüzünden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı