5 10 kuruş hesap yapıyorsanız o sisteme 3000TL diyemezsiniz.
Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
Belki bütçe artar bir şekilde belli olmaz hayatın karşına neler çıkaracağı.
ya saten gtx 1050 kullanıyorum sistemi 3 4 yıl kullanacağım max 3 4 yıl sonrada gtx'in yeni serisi çıkar o zaman yüksek fiyatlı ileriye dönük bir şey alırım

ya saten gtx 1050 kullanıyorum sistemi 3 4 yıl kullanacağım max 3 4 yıl sonrada gtx'in yeni serisi çıkar o zaman yüksek fiyatlı ileriye dönük bir şey alırım
Eğer önerdiğim sistemi alabilirsenız yeni ekran kartlarını besleyebilecek seviyede bir işlemciye sahip olursunuz.
Buda ileride daha az harcama yapmanızı sağlar.

Eğer önerdiğim sistemi alabilirsenız yeni ekran kartlarını besleyebilecek seviyede bir işlemciye sahip olursunuz.
Buda ileride daha az harcama yapmanızı sağlar.
bütcem konusunda sıkıntım büyük olunca alabileceğimi sanmıyorum ama bi şans olur para olur niye almayaylım önerin için teşekkür ederim

güç kaynağı işini evde 400 watt lık psu var o nedenle seçmedim

i3 8100 kullanılan sistemle 2150 tl filan ediyor 2400 2500 tl ye çıkacak olsak hangi parçayı arttırabiliriz ram önceliğim var açık dünya oyunu fazla oynuyorum ram konusunda çok sıkıntı yaşıyorum bide o kasaya 1 tane fan az gelmez mi 20 30 tl ye 2 fan filan olsun
Soğutma için şu fanları (tek olanlardan 2-3 tane alıp soğutmayı çok daha iyi hale getirebilirsiniz. Daha iyileri var ancak sizin de bütçe darlığınız olduğundan ucuz olanlardan önerdim.) seçebilirsiniz ışıklı olsun isterseniz sade istiyorsanız da 30-40₺ civarı Aerocool fanlar işinizi görür. PowerBoost Rainbow Kit RGB Led Fan 120 mm Fan
Dark 120mm Ultra Bright Ring RGB Ledli 6 Pin Kasa Fanı (RGB Kit ile Uyumlu!) (DKCF121RGB) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
Aerocool P7-F12 12cm RGB Led Kasa Fanı (AE-CFP7F12) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri

Soğutma için şu fanları (tek olanlardan 2-3 tane alıp soğutmayı çok daha iyi hale getirebilirsiniz. Daha iyileri var ancak sizin de bütçe darlığınız olduğundan ucuz olanlardan önerdim.) seçebilirsiniz ışıklı olsun isterseniz sade istiyorsanız da 30-40₺ civarı Aerocool fanlar işinizi görür. PowerBoost Rainbow Kit RGB Led Fan 120 mm Fan
Dark 120mm Ultra Bright Ring RGB Ledli 6 Pin Kasa Fanı (RGB Kit ile Uyumlu!) (DKCF121RGB) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
Aerocool P7-F12 12cm RGB Led Kasa Fanı (AE-CFP7F12) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
biz renksizini alalım şimdilik :D bide bu anakart üzerine led takabilirmiyim kasa içi ışıklandırma için
bu arada 2400-2500 tl fıyatına çıkarsak 12 gb ram yapabilme imkanımız olurmu o fiyata
@YavuzBulut
Dark 12cm Kırmızı Kanatlı Kasa Fanı (DKCCF123R) Fiyatı (3 tane)
Intel Boxed Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı
G.Skill 16GB DDR4 2133Mhz RAM F4-2133C15D-16GRR - Nanokatalog
MSI H110M PRO-D mATX Soket 1151 32GB DDR4 Anakart 7996-019R - Nanokatalog
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı
Aerocool Cylon RGB Akrilik Panel USB 3.0 Siyah ATX Kasa Fiyatı
SanDisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3 2.5” SSD Fiyatı
Fan 3 tane
total 2100 Tl civarı
ne dedin bu işe :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı