GTX 1050 ve İ5 760 BF1 Düşük FPS Sorunu

isabela

Kilopat
İşlemim eski olduğu için çoğu oyunda darboğaz yaşıyorum. Monitörüm de 1360x768 çözünürlükte. Diğer oyunlarda darboğaz yaşamama rağmen işlemci kullanımı %100 olmuyor. Özellikle PUBG'de 90-100 FPS'leri görebiliyorum. Fakat BF1'de tam anlamıyla darboğaz yaşıyorum. Düşük ayarlarda oynasam da 45 FPS civarı, Ultra ayarlarda oynasam da aynı kare hızını alıyorum. Çıldırmak üzereyim. Ne yapmalıyım?
Sistem:
8GB RAM 1600 MHz
GTX 1050 2GB
İ5 760 2.8 GHz
450W +80 Corsair PSU

Bazı oyunlar öyledir.Ultrası ile low grafik arasında neredeyse fark yoktur
Bf1 de böyledir.Birde sisteminizde i5 760 ve gtx 1050 kullanırsanız işlemci ekran kartını besleyemez.

Orada ultra lafın gelişiydi. Yüksek ayarlarda 45 FPS alıyordum. Ultra 30 civarı.

Dosya Ekleri

• 2.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Adsız.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 58
Yapabileceğim bir şey yok mu? Önceden R7 240 ile daha iyi oynuyordum resmen. Ekran ölçeği ile oynadım yine akıcı olmadı oyun. 60 FPS'i bile göremiyorum.

Yapabileceğim bir şey yok mu? Önceden R7 240 ile daha iyi oynuyordum resmen. Ekran ölçeği ile oynadım yine akıcı olmadı oyun. 60 FPS'i bile göremiyorum.
32 Kişilik Cephe Hattı falan oynamayı deneyebilirsin belki biraz daha rahatlar

İşlemciye OC yaparsam daha iyi bir sonuç alabilir miyim? Değer mi?
Şu videodaki arkadaş nasıl oluyor da iyi performans alıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sizin kartınız performans olarak GTX 960'ın altında kalıyor malesef. Ona göre kıyaslama yapmayın. Aslına bakarsanız aldığınız değerler gayet normal. Eğer işlemciye OC yaparsanız 64 kişilik serverlarda alacağınız performans biraz artış gösterebilir. Size tavsiyem Ultra veya Low ayarları bırakın. Ekran kartına yük bindiren ayarları kıvamında arttırın kaldırabileceği kadar. İşlemciye yük bindiren ayarları kısık tutun. Custom ayarlar yapmanız sorununuzu çözecektir.

Sabahtan beri oynamadığım ince ayar kalmadı. Orta ayarlara aldım olmadı. Yüksekte denedim. Orta ve yüksek ağırlıklı denedim yine olmadı. 64 kişi olduğu için kasmasını da anlamıyorum. Eskiden R7 240 ile çok daha iyi değerler alıyordum. GTX 960, 1050'den daha iyi bir performans verebiliyorsa benim darboğazımın daha az olması ve bu videodan iyi değerler almam gerekiyor. Yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…