Aynen kardeşim çok iyi bir işlemci.Ben x3440'ı GTX 1050 Ti ile kullanıyorum OC'suz haliyle anakartım OC desteklemiyor. Ona rağmen darboğaz söz konusu değil. Verdiği performanstan oldukça memnunum. 70 Tl'ye almıştım bu fiyata bu performansı verecek başka işlemci yok. Tam bir F-P ürünü.
Aynı işlemciye sahibim ve aynı sorunu yaşıyorum bu işlemciden kurtulun belli bir zaman geçince takılmalar oluyor.ASUS P7H55-USB3
Xeon 3440
8 GB 1600 MHz
ASUS GTX 750 Ti
240 GB SSD
bu özelliklere sahip benimde bilgisayarım var ve bende fps yüksek olmasına rağmen cs go ve normal pubg de ara ara takılma sorunuyla karşılaşıyorum ve bu olay benı kızdırıyor ekran kartı veya işlemcide çok ısınmıyor neden kaynaklanır acaba ? birde gta5 te yüksek ayarlarda 50 60 fps alıyorum ve gta5 te herhangibir sorunla karşılaşmadım . cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
Diğerlerini bilmem ama ben öneririm.Sadece CS:GO da biraz fps düşüşleri oluyor 100-120 arası.Sen buna düşük mü diyorsun derseniz alacağınız fiyata göre düşük yada yüksek derim.Konuyu hortlatıyorum fakat önerenler hala öneriyor mu?
100 TL fiyatla alınıp RX 550 ile kullanılacak. Satıcı kullanılmamış olduğunu söylüyor.Diğerlerini bilmem ama ben öneririm.Sadece CS:GO da biraz fps düşüşleri oluyor 100-120 arası.Sen buna düşük mü diyorsun derseniz alacağınız fiyata göre düşük yada yüksek derim.
Düşüş derken anlık donma etkisi mi yaratıyor yoksa normal artıp çıkma mı?Diğerlerini bilmem ama ben öneririm.Sadece CS:GO da biraz fps düşüşleri oluyor 100-120 arası.Sen buna düşük mü diyorsun derseniz alacağınız fiyata göre düşük yada yüksek derim.
Donma etkisi değil.Arada bir 40 50 fpslere kadar düşüyor.Yani şuana kadar donma yaşamadım.100 TL fiyatla alınıp RX 550 ile kullanılacak. Satıcı kullanılmamış olduğunu söylüyor.
Düşüş derken anlık donma etkisi mi yaratıyor yoksa normal artıp çıkma mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.