Çözüldü GTX 1050 ve Ryzen 3 2200G - Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutFurkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunu bayağı araştırdım ama bulamadım, o yüzden yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. Sorunun düzelmesi için SSD aldım, yine düzelmedi. Bence sorun PSU'nun kalitesiz olması. Zaten bundan önce de yeni bir PSU için sizden öneriler aldım. Acaba sorun neden kaynaklanıyor? Oyunu en düşük grafiklere veya en yüksek grafiklere almam bir şey değiştirmiyor. Ayrıca FPS'yi 60'a çeksem bile bu düşüş oluyor. 60'dan birden 48'e gibi gibi...

Sistem özellikleri;
  • Ekran Kartı: GTX 1050 Aero ITX 2G
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G
  • Anakart: MSI A320M PRO-VD/S
  • SSD: GIGABYTE 240GB
  • Güç Kaynağı: PowerBoost 500W
  • RAM: Kingston HyperX 8GB 2400MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fotoğraf atamıyorum kusura bakmayın ama üst taraf PEG alt taraf "auto" idi alt tarafı "disabled" yaptım.
Maalesef bir şey değişmedi yine de teşekkürler.

Toshiba OCZ TR200 SSD alarak sorunumu çözdüm.
Öncelikle sistemin günümüz oyunlar için yetersiz. Hangi oyunları oynuyorsun? Sistemin güncel mi?

Bunu kapatmanın bir yolu var mı? Kapattıktan hemen sonra sizlerle oyun deneyimlerimi paylaşabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda anlatıyor. Burada ilk seçeneği PEG olarak ikinci seçeneği disabled olarak ayarla birde öyle dene. Önce ne gibi bir ayara yapılmış fotoğrafını atarsan iyi olur.

Fotoğraf atamıyorum kusura bakmayın ama üst taraf PEG alt taraf "auto" idi alt tarafı "disabled" yaptım.
Maalesef bir şey değişmedi yine de teşekkürler.

Toshiba OCZ TR200 SSD alarak sorunumu çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…