GTX 1050 ve X3440 için 350W PSU yeterli mi?

VıctorTR

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Zeytinburnu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
350w power en fazla 320w verir. Gtx 1050 75w x3440 95w geri kalan bileşenler derken 300 olur sanırım. Kullanabilirsin ama overclock yaparken voltaj vermemen şartıyla.
12V kanalından kaç Amper verdiğini daha bilmeden yorum yapma.

Konuya gelirsek, muhtelemen eski bir PSU ve dandik markalardan biri olduğunu varsayıyorum. Çok yüksek ihtimalle yetmeyecektir ve sisteminizi tehlikeye atabilir. O nedenle en az almışken 500W+80 bir PSU almayı tercih edin.

Yetersiz 600 veya 650 watt işinizi görür.

12V kanalından kaç Amper verdiğini daha bilmeden yorum yapma.

Konuya gelirsek, muhtelemen eski bir PSU ve dandik markalardan biri olduğunu varsayıyorum. Çok yüksek ihtimalle yetmeyecektir ve sisteminizi tehlikeye atabilir. O nedenle en az almışken 500W+80 bir PSU almayı tercih edin.
Bilmiyorsun madem konuşma şuanki sistemim 264w güç istiyor benim power 350w 12v kanalından 210w veriyor ne dediğinizi anlamadım ?

Bilmiyorsun madem konuşma şuanki sistemim 264w güç istiyor benim power 350w 12v kanalından 210w veriyor ne dediğinizi anlamadım ?
Siz tehlikeye giriyorsanız o adamda mı girsin? Saçma saçma yorumlar yapmayın. Sistemin 210W ve üstü bir yük istediğinde sistemin tak diye giderse ne dediğimi anlarsın.

Siz tehlikeye giriyorsanız o adamda mı girsin? Saçma saçma yorumlar yapmayın. Sistemin 210W ve üstü bir yük istediğinde sistemin tak diye giderse ne dediğimi anlarsın.
Düzgün kullanır overclock yapmassan neden gitsin ki ? 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.
Eğer ilerde upgrade düşünürsen aerocool vx500 psu ucuz ve performanslı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı