GTX 1050 vs GT 1030 ile 120 GB SSD

Livya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kararsız kaldım. Ya GTX 1050 ve 500 harddisk alıcam ya da GT 1030, 120 GB SSD ve 500 GB harddisk. Ya da GT 1030 ve 256 GB SSD. Hangisini almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence her türlü GTX 1050 al. Şahsen SSD'yi sonradan 240 GB alman çok daha mantıklı olacaktır. Ben de RX 460 var, benim sistemimde de SSD yok. Bütçe sıkıntın varsa öyle çokta gerekli bir şey değil bence SSD.

Arkadaşlar kararsız kaldım. Ya GTX 1050 ve 500 harddisk alıcam ya da GT 1030, 120 GB SSD ve 500 GB harddisk. Ya da GT 1030 ve 256 GB SSD. Hangisini almalıyım sizce?

Aslında bilgisayarındaki işlemcide önemli bence. Şuan ki G4600 işlemcinin kendi GPU kartı bile iyi işler çıkarabiliyor. Gönül ister ki SSD yanına HDD al ama imkanlar elvermeyebiliyor. Eğer ki oyun oynayacaksan asla ekran kartını kısmamalısın bu benim görüşüm. 500GB harddisk de neden takıldığını anlamış değilim halbuki 1TB ile 500GB arasında fazla bir fiyat farkı yok. Benim tavsiyem GTX 1050 ve 1TB 7200 RPM HDD alman yönünde. "SSD ne olacak?" dersen ilerde imkanlar el verdiğinde alabilirsin.

Oyun içinse SSD FPS'e etki etmeyeceğinden tabii ki GTX 1050. GTX 1050 ile GT 1030 arasında çok fark var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içinse SSD FPS'e etki etmeyeceğinden tabii ki GTX 1050. GTX 1050 ile GT 1030 arasında çok fark var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

SSD FPS'e etki etmiyor mu?
Yapmayın Allah aşkına şu an elimde GTX 950,8GB DDR3 RAM ve Core i5 4590 CPU var.Sisteme SSD takmadan önce PUBG'de 45-50 FPS alıyordum.120 GB SSD aldıktan sonra bu 60-65 oldu ayrıca bu sadece bana özel bir durum değil SSD alıp türlü türlü oyunda bu deneyimi yaşayan var o yüzden böyle bir cümle kurmak çok saçma.

Yapmayın Allah aşkına şu an elimde GTX 950,8GB DDR3 RAM ve Core i5 4590 CPU var.Sisteme SSD takmadan önce PUBG'de 45-50 FPS alıyordum.120 GB SSD aldıktan sonra bu 60-65 oldu ayrıca bu sadece bana özel bir durum değil SSD alıp türlü türlü oyunda bu deneyimi yaşayan var o yüzden böyle bir cümle kurmak çok saçma.
İlk defa senden duyuyorum SSD'nin FPS'ye etki ettiğini.:eek: Evet araştırdım internetten ve tahmin ettiğim gibi bir cevap buldum. Eğer aldığın düşük FPS'nin sebebi HDD'den kaynaklıysa evet SSD alınca FPS artması olurmuş, senin durumunda da böyle olmuş büyük bir ihtimalle.

Bu tür testleri izlemeyin. Very low da 70-80 alıyor diyorlar daha sonra bilgisayarı bir topluyoruz very low da 90-120 veriyor. Bu tür testlerin hepsi yalandan ibaret. İnsanların ekran kartı almasını istemiyorlar. Üstelik alt seviye bir işlemciyle.

İlk defa senden duyuyorum SSD'nin FPS'ye etki ettiğini.:eek: Evet araştırdım internetten ve tahmin ettiğim gibi bir cevap buldum. Eğer aldığın düşük FPS'nin sebebi HDD'den kaynaklıysa evet SSD alınca FPS artması olurmuş, senin durumunda da böyle olmuş büyük bir ihtimalle.
SSD sadece açılış sürelerini ve oyun içi takılmaları azaltıyor.

Harddiskinde sıkıntı olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı