GTX 1050Ti Alınır mı ?

8 gb ramin neyi yetmiyor anlamıyorum

Oyunlarda zaten 8 gb oldukça yeterli
Normal kullanım içinde yeterli
Ram takviyesi kimler yapar 8 gb ram in altındaki kullanıcılar

8GB RAM yeni oyunlarda yetmemeye başladı. Artık en az 12GB olmalı. 8GB idare eder düzeyde şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda sistemim yanımda olsaydı gösterirdim yetmediğini, son çıkan oyunlarda minimum 12 GB RAM isteniyor ve istemekte haklılar, ilk dakikalarda bir sorun yok ancak objeler arttıkça Windows şişmeye başladıkça yetmiyor bunu daha nasıl anlatayım ? En basit örnek Forza Apex çıktığında bir heyecanlı download ettim normal uyanma saatimden 30-40 dk önce kalkıp oyunu oynama başladım, ilk yarışta pek sorun yoktu ama ikinci yarışa girdim ve oyun takılmaya frame drop yemeye başladı sonra şüphelenip MSİ Afterburner açtım ve RAM kullanımının dibine vurduğunu gördüm o an anladım ki bundan sonra 8 GB RAM sahibi bilgisayar tavsiyesi yapmam. Arkada Chrome'dan şarkı açıp oyuna girerseniz dahada beter oluyor daha ne anlatıyım ? Bende örnek bol.

BF1 ve GTA V gibi CPU harcayan oyunlarda en fazla %80'e düşüyor GPU kullanımı, genelde %90 üstü. Diğer oyunlarda zaten problem yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı