GTX 1050Ti düşük FPS sorunu

Shouto

Hectopat
Daha fazla  
6-7 ay önce 2500 TL'ye bilgisayar topladım. Fakat topladığım bilgisayar birkaç ay sonra oyunlarda aşırı FPS düşüşü ve drop girmeye başladı. Bilgisayar hakkında pek bir şey bilmem lütfen yardımcı olur musunuz ? Darboğaz falan mı yapıyor acaba :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sistemi belirtin. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri gönderin. Hangi oyunlarda sorun yaşadığınızı da söyleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI A320M PRO-VH Plus
AMD Ryzen 3 1200
Gskill 8GB 2400MHz CL15
MSI Aero GTX 1050Ti 4GB
WD Blue 1TB 7200RPM 64MB
Power Boost 500W A-PFC PSU

Kısaca donanım arşivinin bilgisayarını aldım. Lol'de fps düşüyor oyun ilerilerinde ve Fortnite yüklediğimde durmadan drop giriyordu fps yüksek olsada ve kasadan ses çıkıyordu şiddetli bir şekilde.

Sorunu çözemediyseniz format atmayı deneyebilirsiniz.
İşletim sistemi olarak windows 10 1803 kullanmanızı tavsiye ederim.

Windowsum orjinal değil malesef

Büyük ihtimalle sorun bu yüzden kaynaklanıyor. Acilen satın almalısınız. Fiyatı çok yüksek gelebilir, eğer kutulu Windows takıntınız yoksa 40-60 ₺ gibi fiyatlara orijinal Windows kodu bulabilirsiniz.
Ayrıca eğer yapmadıysanız UEFI kurulum yapmalısınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı