GTX 1050Ti Düşük FPS Sorunu

AegonKhami

Decapat
Merhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce GTX 1050ti phoenix almıştım çok fakat bırakın yeni nesil oyunları Rules of survival gibi bir oyunda bile donmalar FPS düşüşleri yaşıyorum.

İşlemci : Intel i7 2670QM
Anakart : Çöp (Mobil Anakart)
RAM : 16GB DDR3
SSD : HyperX Fury 240 GB
HDD : TOSHIBA 7200RPM
Ekran Kartı : GTX 1050 Ti

Neredeyse tüm oyunlarda anlık donma ve drop yaşıyorum.
League of Legends high ayarlada 50 - 65 FPS arası alıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yeni nesile taşımak istiyorum.

AMD Ryzen 3 2200G
Kingston 8GB HyperX 2400 Mhz DDR4 Ram
A320M-S2H Anakart (Gigabyte)

İşimi görür mü ?
şimdi toplamayın amd 3.nesil işlemcileri gelicek apu yerine normal işlemci aln zaten elinizde gtx 1050 ti var bu ekran kartı günümzde 1080p medium ayarlarda ortalama 60+ fps alabilen bir kart amd r5 2600 var 3600 çıkıcak onu alın derım anakart olarak b450m almanızı tavsiye ederım yeni sisteme geçtiğiniz için ramlariniz uyumlu olmayacak 8x2 16 gb ddr4 3200 mhz ram almanızı tavsiye ederım amd sistemlerde mhz önemi fazla

İşlemci aslında o kadar da kötü değil. Sıcaklıkları bir kontrol edin. Oyunları hangi ayarlarda ve çözünürlükte oynuyorsunuz?

Ek: Son bahsettiğiniz bileşenler ile yeni sistem toplamayın. Hiç iyi değil. Eğer şu anki sistemden umudu kestiyseniz, genel bütçenizi belirtin. Ona göre tavsiye verelim.

Ama bence şu anki sistemde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu için bu kadar düşük FPS alıyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce GTX 1050ti phoenix almıştım çok fakat bırakın yeni nesil oyunları Rules of survival gibi bir oyunda bile donmalar FPS düşüşleri yaşıyorum.

İşlemci : Intel i7 2670QM
Anakart : Çöp (Mobil Anakart)
RAM : 16GB DDR3
SSD : HyperX Fury 240 GB
HDD : TOSHIBA 7200RPM
Ekran Kartı : GTX 1050 Ti

Neredeyse tüm oyunlarda anlık donma ve drop yaşıyorum.
League of Legends high ayarlada 50 - 65 FPS arası alıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.
İsterseniz I7 4790 işlemci ve Z97-HD3 anakartı 1200 TL'ye satıyorum. İkinci el kısmında ilanım mevcut.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı