GTX 1050Ti Görüntü Net Değil

GeZZginn

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce evime gelen bilgisayarımda ekranım net değil. Biraz daha açacak olursam şöyle diyeyim renkler patlamış gibi yazılar ise birbirine sıçramış gibi duruyor. Ekran kartı driverim ve her şeyim güncel işletim sistemin Win 10 64bit 1073 hemen şuraya parçaları bırakayım.
  • Ekran kartım : ASUS GTX 1050Ti
  • İşlemci : i5 7500
  • Anakart : ASUS PRIME B250M-K
Olayı düzenlemek için onlarca yöntem denedim ve en son buraya ulaştım. Sonuça en çok yaklaştığım yöntem şuydu: Görüntü ayarlarından ölçeği arttırmak. Ölçeği arttırdım her şey çok büyük oldu ve netliği hala sağlayamadım.
Bu konu hakkında bilgi sahibi dostlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ile alakalıdır büyük ihtimal. Fabrika ayarlarına geri döndürebilirsin olmazsa ekran kartı denetim masasından ayarlarda yapabilirsin renklerle ilgili.

Tekrardan merhabalar. Sorunum çözüldü.
Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa problemin kaynağı monitörümüz hani şu bahsettiğim net değil piksek piksel dediğim görüntü monitörden kaynaklıymış. 200 Tl lik AXEN monitörden sonra şuan 700tl' lik bir PHILIPS monitör kullanıyorum herşey gayet net bulanıklık vs vs olaylar yok demek'ki monitörüm gtx 1050ti ile uyumluluk sağlamıyormuş. Ekranı farklı bir (biraz eski sayılır) bilgisayara taktığımda ise görüntü gayet canlıydı.
İyi günler...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı