GTX 1050Ti Görüntü Gidip Geliyor

harkanduran

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ben de 1050 Ti ekran kartı var sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Kuzenimin anakartı ile kendi anakartımı değiştirdim ve kasayı televizyona bağladım, kuzenim anakartını geri istedi verdim. Şu anda kartımı taktığımda monitöre 4-5 sefer görüntü git gel yapıyor sonra giriş ekranı geliyor bu sorun nedir, nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazılımsal bir sorun yokmuş bunu kesinleştirdik. Diğer donanımlarda da sorun yokmuş sorunsuz kullanmışsınız, bu da kesin. Ekran kartınız başka bir sistemde de aynı sorunu yapıyor, yani sorun ekran kartında hocam.
garantisi devam ediyor ben göndereceğim ama kullanıcı hatası derlermi bilemedim gerçi bir şeyde yapmadım sadece tv ye bağladım anakart değiştirdim yani neden böyle yapar bilemiyorum. Birde donanımsal bir sıkıntısı olan kartın her şeyi normal bir şekilde çalışıyor olmasıda çok saçma sadece başlangıçtaki problemi var ilginç yani

Sebebini bilemiyorum fakat kullanıcı hatası diyeceklerini pek sanmıyorum. Garantisi varmış zaten, yarın gönderin. Sonucu yani servisten gelecek olan yanıtı da buraya yazarsanız aynı sorunu yaşayan insanlar da bilgi edinmiş olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı