GTX 1050Ti GTA V Kasma sorunu

Spaschy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GTA V'i oynadıktan yaklaşık 30 dakika sonra kasmaya başlıyor. Nedenini bilen var mı? Nasıl çözebilirim?
Sistem özelliklerim:
i7 7700HQ
8GB RAM
GTX 1050Ti 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmadan dolayı işlemciniz frekansı düşürüyor CPU Throttle programını kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

RAM kaynaklı olabilir sorun. benchmark videolarında 1080p ultra ayarlarda 7300 MB RAM kullanılıyor çünkü.

30 Dakika sıkıntısız oynatıp sonradan böyle sorunlar çıkartmaya başlıyorsa kesinlikle ısı problemi.
RAM kaynaklı olabilir sorun. benchmark videolarında 1080p ultra ayarlarda 7300 MB RAM kullanılıyor çünkü.
Windows çok güzel doldur - boşalt ile optimizasyonu sağlıyor fakat RAM yetişirken yorulup ısınıyor ve böyle problemlere yol açıyor. Gene ısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Aynı problemi yaşıyordum, bilgisayarın içerisini açıp kontrol ettiğimde termal macunun perişan olduğunu gördüm yeniledim ve ızgaraları temizledim şu an bir problem yaşamıyorum.

Bilgisayarının fanını temizleme zamanı gelmiş olabilir. Toz birikmesinden dolayı fazla ısınabiliyor Core Temp programıyla bilgisayarının ısı değerlerini görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…