Benim bilgim o kusura bakmayın tamam ben kargoyu öyle yapayım GeT 18 TL düşer payınıza.Hocam kargo 8 tl çıkar ne ettinizyurtiçi kargo ile
Siz kargoyu 8Tl üzerinden hesaplayın kargoyu da alıcı öder yapın sürpriz olursa ben karşılarım sorun olmaz.
Kısacası 410TL yapın gitsin hocam güzellik olsun maksat22Tl sizden 22TL benden o şekilde hesaplayın hocam![]()
Hocam şimdi link atamam ilçede oturuyorum yarın dershane var anca pazartesi verebilirim kargoya.Allah razı olsun
link?
Yapmayın bende yarın kargoya vereceksiniz sandımHocam şimdi link atamam ilçede oturuyorum yarın dershane var anca pazartesi verebilirim kargoya.
Maalesef daha erken vermem imkansız.Yapmayın bende yarın kargoya vereceksiniz sandım
GTX 1050Ti alacaktım 2.El gel gör ki 950Tl bandında satılınca bende sıfır GTX 1060 3GB modelini 1100TL'ye aldım:
Mannli Nvidia Gtx 1060 3 Gb Ekran Kartı Sıfıra Yakın GittiGidiyor'da 380554056
Umarım beni üzmez.
İşlemci olarak 2.El düşünmüştüm fakat 310TL den aşağısını bulamadım bende sıfırını 387TL'ye aldım. 2.El piyasası gerçekten saçmalamış alınmaz artık.Geriye sadece RAM kaldı.
Hocam kargo geç olduğundan farklı yerden temin ettim mecburen bilginiz olsun.20 TL kargo =10
%9 GeT masrafı =18
Yani size düşen tüm para 428 TL'dir.![]()
Tamamdır.Hocam kargo geç olduğundan farklı yerden temin ettim mecburen bilginiz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.