GTX 1050Ti İçin 75 Hz Mi, 144Hz Mi?

Evet sırf FPS düşüyor diye Sanhok giresim gelmiyor. Bir de savaş modu oynuyorum siz düşünün halimi. 20-30 kişi etrafımda [emoji23]
Evet sanhokta öteki hariratalara göre daha düşük fps veriyor oyun nasıl bir yapısı var anlamadım [emoji23].

Konu sahibi arkadaşım bütcen varsa tabiki 144 hz al bütcen 75 hz ye yetiyorsa 75 hz al.
Eğer alırsam sırf CS:GO için almış olacağım. Ciddi bir fark yaratır mı diye arkadaşların da fikrini alayım dedim. Bütçemi aşarsam biraz sıkıntıya gireceğim. Buna değer mi diye sordum sadece.

Eğer alırsam sırf CS:GO için almış olacağım. Ciddi bir fark yaratır mı diye arkadaşların da fikrini alayım dedim. Bütçemi aşarsam biraz sıkıntıya gireceğim. Buna değer mi diye sordum sadece.
Dostum bence dediğim gibi bütceni zorlamıcaksan 144 hz ilerde ekran kartı yükseltmesine gittiğinde monitör derdin olmaz ama bütceni aşacak seni sıkıntıya sokacaksa 75 hz de gayet yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı