- Makaleler
- 3
Merhabalar, aslında tam bir öneri değil de karşılaştırma gibi olacak. Şu an 1050Ti kullanıyorum fakat yakında RX580, GTX 1060 civarı ekran kartı almayı planlıyorum. Sizce aşağıdaki seçeneklerden hangisi mantıklı veya önerebileceğiniz bir monitör var mı? Aşağıda kendi fikirlerimi sundum. Sizden eleştiri ve öneri bekliyorum. Bütçem 1000 TL maksimum 1200 TL.
Bu monitörü çok beğendim fakat aklıma şu sorunlar karıştırdı. Araştırdığımda oyun için TN panel önerilmiş ve bu monitörün daha çok çizim yapanlar için uygun olduğu belirtilmiş. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve kafamı karıştırmış durumda.
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Bu monitör şu an indirimde olduğu için ilgimi çekti. Display port kullanmayı düşünüyorum ve bu da bir artı. Dış görünüşü de hoşuma gitti. Sizin fikriniz nedir?
Viewsonic XG2402 24" 1ms (Display+2xHDMI) FHD Gaming Monitör Fiyatı
Tasarımı oldukça hoşuma gitti. Özellikleri de oldukça mantıklı duruyor. Aynı şekilde fiyatı da inmiş bir durumda.
HP OMEN Z7Y57AA 24.5" 1ms (Display+2xHDMI) FHD Led Monitör Fiyatı
Aslında bunu uygun fiyatlı diye seçmiştim fakat CF390'ın bunu ezeceğini düşünüyorum.
AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Amd Fiyatı
Aşağıdaki ise panellerin karşılaştırılması. Bu açıdan oyun için en mantıklu olanı TN gözüküyor fakat renk hakkında kötü yorumlar var.
Bu monitörü çok beğendim fakat aklıma şu sorunlar karıştırdı. Araştırdığımda oyun için TN panel önerilmiş ve bu monitörün daha çok çizim yapanlar için uygun olduğu belirtilmiş. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve kafamı karıştırmış durumda.
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Bu monitör şu an indirimde olduğu için ilgimi çekti. Display port kullanmayı düşünüyorum ve bu da bir artı. Dış görünüşü de hoşuma gitti. Sizin fikriniz nedir?
Viewsonic XG2402 24" 1ms (Display+2xHDMI) FHD Gaming Monitör Fiyatı
Tasarımı oldukça hoşuma gitti. Özellikleri de oldukça mantıklı duruyor. Aynı şekilde fiyatı da inmiş bir durumda.
HP OMEN Z7Y57AA 24.5" 1ms (Display+2xHDMI) FHD Led Monitör Fiyatı
Aslında bunu uygun fiyatlı diye seçmiştim fakat CF390'ın bunu ezeceğini düşünüyorum.
AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Amd Fiyatı
Aşağıdaki ise panellerin karşılaştırılması. Bu açıdan oyun için en mantıklu olanı TN gözüküyor fakat renk hakkında kötü yorumlar var.